Vasile Botnaru: “La plecarea lui badea Mihai Volontir”

Persoanele publice

separator
își manifestă regretul față de moartea cunoscutului actor, Mihai Volontir. Jurnalistul Vasile Botnaru a postat pe pagina de facebook  o pictură dedicată artistului, alături de care a scris: “La plecarea lui badea Mihai Volontir”.

Angela Aramă a postat un portret de-al actorului și a scris: “S-a stins din viață Mihai Volontir! Actorul, care a făcut istorie… Să se odihnească în pace pe scena cerească!”

Și politicienii Iurie Leancă și Vlad Filat au scris câte un cuvând de adio.

Iurie Leancă: “Astăzi ne-a părăsit Mihai Volontir – un mare Actor, prin personajele pe care le-a întruchipat de-a lungul carierei sale în teatru și în film; un mare Om, prin simpleţea și noblețea cu care a trecut prin viaţă și o mare Personalitate, prin atitudinea civică și consecvența de care a dat mereu dovadă.normal_mihay_volontir_45402400

Să îi fim recunoscători pentru emoțiile pe care ni le-a adus, prin arta sa, în fiecare casă. Și să îi cinstim memoria, înveșnicindu-i creația. Personal, mă consider un privilegiat pentru că, într-o zi, am putut să îi vorbesc și să îi strâng mâna. Iar noi toți am fost niște privilegiați pentru că l-am avut atât de aproape. Dumnezeu să îl odihnească!

Vlad Filat: “De azi nimic nu va mai fi la fel…

Un mare OM, ARTIST şi LUPTĂTOR a plecat la cele veşnice, lăsând în urma sa un gol imens. Mihai Volontir – un suflet deschis şi cu grijă pentru cei din jurul său, optimist până în ultima clipă. A dăruit tuturor bunătate, omenie, lumină. Clipele petrecute împreună, mult prea puţine, din păcate, au fost pentru mine lecţii de viaţă şi de luptă. Îmi veți lipsi, dragă Maestre…

Dumnezeu să Vă aşeze în dreapta Sa şi să Vă lumineze calea spre odihna veşnică!”

Cele mai comune mituri despre detoxifiere
Articolul anterior
Vedetă cu burtică și modele care au aterizat nereușit, la prezentarea Givenchy!
Articolul următor
Alte articole interesante