Veronica Kalcev ne va explica cum remediile naturiste ne pot prelungi feminitatea la Woman’s days in Chisinau

Veronica Kalcev – expert în nutriție și doctor în medicina alternativă și fito – aromaterapie, este femeia care crede că „totul este posibil, chiar dacă încă nu știi asta”. O persoană caldă și sufletistă, care își trăiește viața în miresmele uleiurilor, a creat sloganul „Aromaterapia pentru mame și femei de succes”.

separator

veronika kalcev x560

Deși nu se cunosc multe despre această ramura, noi, femeile, avem un simț și o atracție mai specială față de mirosurile florilor, anotimpurilor și a tot ce ne înconjoară. Le simțim și le trecem prin suflet pentru că ele ne relaxează, ne inspiră, ne liniștesc și ne umplu cu gânduri pozitive.

La evenimentul din 26.02.17, Veronica Kalcev ne va demonstra cum mirosurile ne pot face să râdem și să plângem, ne va explica cum remediile naturiste ne pot prelungi feminitatea și ce înseamnă o cuconadă „parfumată”.

Dacă te-am intrigat și vrei să afli mai multe de la Veronica Kalcev, despre remediile naturale folosite acasă, vino să petreci timpul alături de noi pe 25-26 februarie, orele 11.00-15.00, hotelul Regency.

Biletele pot fi procura pe adresa Iu. Gagarin, 3 sau la nr. de tel. 076004200, 067466699 sau pe iticket.md sau travelpoint.md.

  • Autor: Tatiana Ganziuc

Astăzi, Grigore Vieru ar fi împlinit 82 de ani!
Articolul anterior
Cum arătau mirii Sandu și Natalia Gorgos acum 13 ani!
Articolul următor
Alte articole interesante