Victor Micușa a primit medalia „Pentru Cooperare” a Armatei Naționale!

Pentru că stă în fruntea frizerilor din Moldova și este gata să „contamineze” oricând societatea cu lucruri frumoase, Victor Micușa a primit o medalie din partea Ministrului Apărării, Anatol Șalaru. Cu această ocazie, hair-stilistul a scris un mesaj de mulțumire pe pagina sa de facebook.

separator

„Secolele anterioare au demonstrat ca cele mai puternice, influente si prospere imperii au daruit umanitatii cele mai bune exemple de creatie artistica. Alaturi de capodopere in arhitectura, design interior si vestimentar, muzica poiezie, arta plastica etc., ele ne-au lasat drept mostenire adevarate capodopere in arta coafurii. Experienta istorica ne-a demonstrat ca cele mai marete si mai rafinate creatii au aparut in state pasnice, prospere,stabile. Tendinta oricarei comunitati istorice spre frumos i-a motivat si i-a stimulat mereu pe cetateni pentru producere, comert si, drept rezultat, pentru un nivel inalt de bunastare. Cu alte cuvinte, frizerii intotdeauna au fost, sunt si vor fi in avangarda atunci cand este vorba despre „contaminarea” societatii cu tendinta spre frumos. Aceasta „impune” societatea sa se orienteze spre faurire, si nu spre distrugere.

Frizerului ii este, in general, straina distrugerea, caci atunci cand fiecare membru al societatii este preocupat de creatie, el tinde spre autoperfectionare. Se modifica anturajul in care traieste societatea si se modifica insasi oamenii acestor societati. Creatorii artei in coafura au fost, sunt si vor fi mereu pe pozitiile de aparatori ai pacii si libertatii. Orice cataclisme, razboaie si revolutii ii concentreaza pe oameni asupra distrugerii si violentei sau spre faptul cum, in aceste conditii sa supravietuiesti. Acesta este specificul meseriei noastre, orice frizer se poate simti mai mult sau mai putin bine in timpul oricarui regim. Dar una e sa mergi, alaturi de alti membri priveligiati ai societatii intr-o societate prospera, si alta e sa beneficiezi de „protectie” pentru a-ti lua fara rand cartela alimentara.

Multumesc D-lui Ministru al Apararii Anatol Salaru pentru distinctie !”

A vrut să arate așa cum nu a fost niciodată! Șocată de ce a văzut în oglindă
Articolul anterior
Moldova turistică, gustată și fotografiată în cadrul foto-turului „GUSTAR EXPERIENCE”
Articolul următor
Alte articole interesante