Vom fi primii… de la coadă la Eurovision în acest an! Scandal pe facebook

Casele de pariuri prognozează deja un potenţial câştigător la Eurovision 2015, iar ucraineanul care ne va reprezenta țara este pe la capătul listei. Bookmakerii de la „William Hill” şi „BETFAIR” l-au plasat pe Eduard Romanyuta pe locul 37 din 40.

separator

Până și videoclipul lui Eduard Romanyuta trezește dispute pe facebook. Jurnalista Victoria Cușnir este foarte indignată de faptul că acesta nici măcar nu s-a obosit să filmeze o producție video la piesa care ne va reprezenta țara.

„Poimeli nas … i nikto ne soprotivlealsea :)))”, a scris jurnalista Victoria Cușnir.

La care sora lui Cătălin Josan i-a sărit ucraineanului în apărare. Vezi tu, ce ați ales, aceea ați cules:

„Bai, mai aveti sa-l sapati? Care-i treaba? Vroiati sa fluture steagu Moldovei pe-acolo cand se loveste de cea mai penibila atitudine imaginabila? wtf? :)) sau eu ceva nu pricep”, a comentat  Ruxanda Josan.

Victoria Cușnir: „Lui i-i kislo v ciupcik de noi cu tot cu atitudinea nostra. Inclusiv de cei care s-au lasat manipulati in favoarea-i. Jisu lui pe banii nostri! P. S. stegul Moldovei putea fluturat de un artist de la noi care a fost mult mai bun decat tipul sta! atat!”

Ruxanda Josan: „Era o vorba in matematica: QED. O zi minunata”

Victoria Cușnir: „care nici nu s-a pus la cheltuiala as filmeze un klip original pt piesa sa ci a luat un klip de acum 2 ani! hai ca e de risul gainilor. nici el macar nu crede in piesa asta:))) p.s. Vad ca termenul demnitate si sa-i sustainem pe ai nostri e aplicat selectiv. QED!”

Ruxanda Josan”: „C’mon, este diferenta mare intre a-i sustine pe „ai nostri” si a denirga un strain care nu a încălcat regulile și a fost mai bun ca „ai noștri”. Eu nu-i sustin pe cei care dau cu bâta-n cap și dau din picioare ca niște copii alintați, indiferent cât de „ai noștri” ar fi.”

Victoria Cușnir”: „da? pe bune a fost mai bun???”

Ruxanda Josan: „A castigat, deci, conform regulilor, a fost mai bun. Simplu.”

Victoria Cușnir: „intre a castiga si a fi bun, este o diferenta simtitoare, Ruxanda!”

Ruxanda Josan: ”Rules are rules.”

Victoria Cușnir: „castigul lui vb cat de downi suntem. plus klipul v dobavcu! confirmarea unei atutudini. hai sa gandim treaz!”

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Artiști consacrați de pe ambele maluri ale Prutului își dau întâlnire la Chișinău, la Festivalul-Concurs „Prezintă Orchestra Folclor”

Artiști consacrați de pe ambele maluri ale Prutului își dau întâlnire joi, 5 octombrie, la Palatul Republicii în cadrul Festivalului-Concurs Televizat Pentru Tinerii Interpreţi de Muzică Populară „Prezintă Orchestra FOLCLOR”. Concertul începe la ora 18:00 și este organizat de Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chişinău în colaborare cu Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, Orchestra de Muzică Populară „FOLCLOR”, Compania Publică TeleRadio Moldova și Primăria Municipiului Chișinău.

În cadrul celei de-a doua etape, vor evolua patru concurenţi: doi la categoria „Instrumentişti” şi alții doi la categoria „Interpreţi”.

În partea a doua a concertului vor avea loc recitaluri de muzică susţinute de artişti consacraţi şi cunoscuţi pe ambele maluri ale Prutului: interpreta Zinaida Bolboceanu și duetul compus din trompetistul Anatolie Nunu și clarinetistul Sorin Zberea. Toţi concurenţii şi interpreţii vor beneficia de acompaniamentul Orchestrei de Muzică Populară „FOLCLOR”, condusă de maestrul Petre Neamţu.

Ei sunt noii prezentatori Prima Oră! Iată cine va lua locul Liliei Lozan și al lui Eugen Bulgaru

Matinalul ,,Prima Oră” de la Prime TV are noi prezentatori, după ce Lili Lozan și Eugen Bulgaru au anunțat că se despart de emisiune.

În fața spectatorilor, vor apărea Elena Calistru, fostă reporteră în cadrul aceleeași emisiuni, și actorul Cristian Perepeliuc.

Potrivit producătorilor TV, noul sezon va începe pe 9 octombrie, la ora 6 dimineață.

Când optezi pentru naşterea prin cezariană
Articolul anterior
Cura de modelare corporală care te scapă de celulită!
Articolul următor