Vrei să te regăsești și să te accepți? Află cum o poți face la lansarea cărții “Sculptoplastica-Arta modelării ființei”

Cartea “Sculptoplastica-Arta modelării ființei” îți va dezvălui o metodă nouă, unică și revoluționară de modelare a chipului și sufletului. Autoarea descrie, într-un limbaj simplu și plin de căldură, traseul din perioada copilăriei, când au apărut primele semne ale calităților speciale cu care a fost înzestrată, spre maturitate, cu toate experiențele care au dus la concretizarea metodei complexe, care în prezent se numește sculptoplastica.

separator

Descrierea este întregită de numeroasele relatări pline de sinceritate, emoție și entuziasm ale celor care au avut experiența trecerii prin mâinile magice ale Iuliei Avram, și care descriu modul cum această trecere le-a transformat nu numai chipul, ci și viața. Cartea este presărată, pe ici, pe colo, cu versurile și cugetările autoarei.

Citind cartea, vei afla mai multe detalii despre modelarea feței fără bisturiu, fără creme sau seruri, fără injecții, doar printr-un procedeu  de restructurare și reîntinerire a țesuturilor, ce reunește o metodă originală de masaj, precum și bioenergia.

De ce modelarea sufletului? Pentru că Iulia Avram, psihoterapeut cu experiență, a descoperit în timp cât de mult contează regăsirea și împăcarea cu sine pentru obținerea unui chip tânăr și luminos.

Alexandra suferă de o boală cumplită şi are nevoie urgentă de ajutor! Să o ajutăm să se vindece!
Articolul anterior
Balul Brazilor de Crăciun își deschide ușile pe 24 noiembrie
Articolul următor
Alte articole interesante