Xenia Deli îl sărută pasional pe Justin Bieber!

A apărut videoclipul pe care fanii interpretului îl așteptau cu sufletul la gură. Scenele din „What do you mean?” sunt mai fierbinți decât ne așteptam. Moldoveanca Xenia Deli îl sărută pasional pe Bieber, iar cei doi apar aproape goi.

separator

Povestea videoclipului pare a fi ruptă din filmele Hollywoodiene.

Se zvonește că moldoveanca este într-o relație cu Justin și în realitate. Cei doi au fost surprinși de câteva ori împreună, în ipostaze tandre.

Mitropolitul Chișinăului și Întregii Moldove, surprins la cumpărături în România alături de o femeie

Mitropolitul Chișinăului și Întregii Moldove, ÎPS Vladimir, a fost surprins alături de o femeie, la cumpărături într-un magazin din România. Imaginile cu cei doi au fost trimise jurnaliștilor de la tv8.md.

În fotografiile care ar fi fost făcute săptămâna trecută, în orașul Gura Humorului din România, se vede cum mitropolitul Vladimir și femeia așteaptă la casa unui supermarket să își achite cumpărăturile, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

În una dintre imagini, femeia care îl însoțea pe mitropolit a fost surprinsă în timp ce punea produsele în pungă, iar în altă fotografie ÎPS Vladimir achita casieriței.

Am încercat să obținem un comentariu de la Mitropolie, pentru a afla cine este femeia și de ce se afla alături de mitropolitul Vladimir.

Purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Moldovei, Ioan Moșneguțu, a refuzat să ne ofere un comentariu, precizând că nu cunoaște nimic despre această deplasare.

În anul 2014, mitropolitul Vladimir a fost surprins alături de o femeie blondă, la mare în Turcia.

Șocul vieții pentru proprietarul unui bolid de lux, în valoare de 100.000 de euro, după ce salvatorii au scăpat un copac peste automobil

Șoferul unei mașini din Pitești, România, a avut parte de șocul vieții. Acesta și- a parcat mașina de peste 100.000 de euro pe o stradă din orașul în care locuiește. Câteva ore mai târziu, acesta și-a văzut mașina distrusă, după ce un copac s-a prăbuşit peste ea.

Când au ajuns popmpierii la locul accidentului, echipa de intervenție care trebuia să ridice copacul prăbușit a reușit performanța de a-l scăpa peste mașina de zeci de mii de euro.

Puteam să jur că aşa se întâmplă!” a spus dezamăgit tatăl proprietarului mașinii de lux.

Mașina localnicului din Pitești a fost făcuta zob. Doar cu ajutorul ajutorul unui tractor a fost ridicat trunchiul de copac de pe mașină. Însă, manevra a eșuat, iar coapacul s-a desprins și a căzut a două oară, tot pe autoturismul de lux.

Mașina era parcată pe stradă. Atât martorii, cât și autoritățile, susțin că acel copac ar fi fost vechi, asta fiind cauza prăbușirii lui.

Proprietarul mașinii avea CASCO și va cere firmei de asigurări să îl despăgubească.

sursa: spynews.ro

O femeie care și-a ucis soțul, în complicitate cu amantul, va sta ani grei după gratii. Cadavrul fusese găsit de fiul ei

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), oficiul Nord, a obținut la Judecătoria Drochia, sediul Râșcani, condamnarea la 10 ani închisoare a unei femei care în 2008 și-a omorât soțul, în complicitate cu amantul acesteia, scrie deschide.md.


Femeia și-a recunoscut vinovăția (parțial până și integrală după trimiterea în judecată)  pentru crima comisă în 2008, la domiciliul familiei dintr-un sat din Râșcani, atunci când aceasta avea vârsta de 39 de ani. Sentința pronunțată și datele din dosarul penal prezentat în judecată de procurorii PCCOCS relevă faptul că în perioada producerii crimei, familia se ocupa de reparația casei, după revenirea de peste hotare a soțului.

„În noaptea cu pricina, între cei doi soți s-a produs o ceartă (ale cărei motive nu au fost declarate oamenilor legii). Atunci, inculpata și-a apelat amantul, care a și sosit la ea cu bicicleta din satul vecin, unde s-ar fi aflat la părinți, ca să evite conflictul cu soțul acesteia. La sosire, acesta l-a lovit pe soțul amantei cu parul în cap, în apropierea unei construcții gospodărești a domiciliului familiei, unde soțul a fost ademenit de către inculpată și unde aceasta era așteptată de către amant. Soțul era încă viu după ce a fost doborât la pământ de lovituri, iar potrivit sentinței inculpata a urcat pe acesta și-l strangula în regiunea gâtului cu piciorul și mâinile, în timp ce amantul îi imobilizase picioarele victimei. După decesul victimei, cei doi l-au urcat într-o roabă și l-au îngropat pe malul unui râu din sat, aproape de zorii zilei, loc în care ulterior a fost dezgropat de propriul fecior minor, care a aflat despre cele întâmplate”, se anunță în comunicatul Procuraturii Generale.

Femeia a omis să anunțe autoritățile, iar atunci când rudele au alertat oamenii legii despre lipsa acestuia de acasă, aceasta le-a declarat că soțul ar fi fost răpit de „bandiți,” care i-ar fi interzis să-i denunțe. Ulterior, aceasta a părăsit localitatea și s-a ascuns de oamenii legii, dar a fost reținută, iar dosarul a fost transmis spre investigare procurorilor PCCOCS în martie 2022. În ceea ce privește amantul inculpatei, coparticipant la omor, acesta a fost anunțat în căutare de către autorități.

Chiar dacă și-a recunoscut vinovăția, potrivit legii, sentința pronunțată în privința femeii poate fi contestată, iar aceasta se prevalează de prezumția nevinovăției până la devenirea definitivă a sentinței judecătorești.

La ce vârstă trăiesc cel mai intens plăcerea sexuală femeile?
Articolul anterior
Ce haine au purtat invitații la botezul fiicei lui Pepe!
Articolul următor