Zboară la Milano, cu Fly One, cu doar 55 euro!

Pentru ca să-ți vezi rudele, să asiști la un meci important de fotbal și să vizitezi Domul din Milano, dar și alte locuri frumoase de acolo. Pentru aceasta, compania aeriană Fly One anunță deschiderea unei rute noi. Astfel, începând cu 28 martie 2017, zborurile la Milano devin și mai accesibile, cu doar 55 de euro într-o singură direcție.

separator

milano_banner_flyone_noiembrie

Din vară, Fly One va opera cursa directă Chișinău-Valencia!

Acum o săptămână, Fly One a surprins audiența prin lansarea rutei directe Chișinău-Valencia, iar astăzi, Fly One anunță despre inaugurarea destinației Chișinău-Milano. Zborurile vor fi operate de trei ori pe săptămână, în zilele de marți, joi și sâmbătă. Deci, dacă vrei să-ți vezi rudele sau să vizitezi cel mai fashion oraș din Italia, poți procura bilete la cursa Chișinău-Milano cu doar 55 euro.

În premieră pentru Moldova, zbori cu Fly One la Birmingham, cu 70 de euro!

Această destinație este a 12-ea la număr în portofoliul companiei și va fi operată cu o aeronavă de tip Airbus A319. Amintim că Fly Onea fost lansată recent pe piață și este singura companie autohtonă cu capital privat.

Biletele avia Chișinău-Milano pot fi procurate pe site-ul companiei, www.flyone.aero, sau la oficiile proprii de vânzări Fly One, dar și la agențiile autorizate locale și de peste hotare.

Partenerii noștri
Author Fly One
Adresa: bd. Dacia, 80/3
Tel.: 373 22 100003
Facebook: https://www.facebook.com/FlyOne.md/?fref=ts
Exerciții pentru picioare sexy și tonifiate
Articolul anterior
Durerea de gât: cum scapi rapid de ea!
Articolul următor
Alte articole interesante