Zdob şi Zdub, gafă de proporții în fața fanilor!

Băieții de la Zdob şi Zdub au cântat weekendul trecut într-un club din Botoşani. Deşi părea un prilej de distracţie, puţin a lipsit să nu iasă scandal, potrivit libertatea.ro.

separator
Untitled-1_2ec1b0_d6a29b2cef

Concertul, care a fost programat pentru ora 0.30, a început cu întârziere deoarece moldovenii au fost reţinuţi la Festivalul Medieval din Suceava. Cu toate acestea, botoşănenii s-au arătat înţelegători şi au aşteptat până în jurul orei 2.00 dimineaţa pentru a-i vedea în acţiune.

Imediat cum a urcat pe scenă, solistul Roman Iagupov a dat cu bâta-n baltă. Obosit şi probabil emoţionat, interpretul a strigat din tot sufletul către publicul botoşănean un sincer “I love you, Suceava!”. Unii fani au rămas  stupefiaţi, alţii- indignaţi până la revoltă.

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Artiști consacrați de pe ambele maluri ale Prutului își dau întâlnire la Chișinău, la Festivalul-Concurs „Prezintă Orchestra Folclor”

Artiști consacrați de pe ambele maluri ale Prutului își dau întâlnire joi, 5 octombrie, la Palatul Republicii în cadrul Festivalului-Concurs Televizat Pentru Tinerii Interpreţi de Muzică Populară „Prezintă Orchestra FOLCLOR”. Concertul începe la ora 18:00 și este organizat de Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chişinău în colaborare cu Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, Orchestra de Muzică Populară „FOLCLOR”, Compania Publică TeleRadio Moldova și Primăria Municipiului Chișinău.

În cadrul celei de-a doua etape, vor evolua patru concurenţi: doi la categoria „Instrumentişti” şi alții doi la categoria „Interpreţi”.

În partea a doua a concertului vor avea loc recitaluri de muzică susţinute de artişti consacraţi şi cunoscuţi pe ambele maluri ale Prutului: interpreta Zinaida Bolboceanu și duetul compus din trompetistul Anatolie Nunu și clarinetistul Sorin Zberea. Toţi concurenţii şi interpreţii vor beneficia de acompaniamentul Orchestrei de Muzică Populară „FOLCLOR”, condusă de maestrul Petre Neamţu.

Ei sunt noii prezentatori Prima Oră! Iată cine va lua locul Liliei Lozan și al lui Eugen Bulgaru

Matinalul ,,Prima Oră” de la Prime TV are noi prezentatori, după ce Lili Lozan și Eugen Bulgaru au anunțat că se despart de emisiune.

În fața spectatorilor, vor apărea Elena Calistru, fostă reporteră în cadrul aceleeași emisiuni, și actorul Cristian Perepeliuc.

Potrivit producătorilor TV, noul sezon va începe pe 9 octombrie, la ora 6 dimineață.

Cum îl pot obliga pe fostul soț să plătească pensia alimentară?
Articolul anterior
Miranda Kerr, “obraznic” de sexy în noul pictorial!
Articolul următor