45 de oameni au murit, după ce autobuzul în care se aflau a luat foc, în Bulgaria. Printre victime se numără și copii

O tragedie de proporții a zguduit Bulgaria cu câteva ore în urmă! Cel puţin 45 de oameni au murit după ce un autobuz a luat foc. Incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marţi, pe o autostradă în vestul Bulgariei. Din nefericire, printre victime se numără și mai mulți copii. Iată cum s-a întâmplat, de fapt, totul!

Autobuzul ar fi luat foc după ora locală 02:00. Mai mult decât atât, s-a aflat că autobuzul mergea dinspre Turcia spre Macedonia de Nord.

Oamenii legii ajunși de urgență la fața locului au mărturisit că autobuzul avea plăcuțe de înmatriculare de Macedonia de Nord. Dintre toți călătorii, doar șapte persoane au putut fi salvate.

„Se cercetează cauzele incidentului. Nu ştim dacă toţi pasagerii sunt cetăţenii noştri, dar bănuim că da, deoarece autobuzul este înmatriculat în Macedonia”, a declarat Zoran Zaev, premierul macedonean.

Cum ar fi izbucnit, de fapt, flăcările

Potriviti intervenției oficialilor din Bulgaria într-o emisiune TV, flăcările au izbucnit după ce vehiculul a lovit balustrada. În plus, se pare că toate victimele erau cetăţeni ai Republicii Macedonia de Nord.

Prim-ministrul nord-macedonean, Zoran Zaev, a făcut și primele declarații despre tragedia care a zguduit întreaga țară.

În continuare, oamenii legii ajunși la fața locului au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat totul. Zona în care a avut loc incidentul a fost închisă, pe termen nedeterminat.

Povestea tinerelor care erau bune prietene, iar după 8 ani au aflat că sunt surori
Articolul anterior
Un prezentator australian sosit la Londra a pierdut interviul cu Adele după ce a spus că nu a ascultat albumul despre care vorbeau
Articolul următor