Adela Popescu, despre viaţa ei la ţară: „Am avut cea mai frumoasă copilărie din lume”

Adela Popescu s-a născut şi a copilărit la ţară. Actrița se mândrește enorm cu faptul, că este o fată care a colindat pe toate câmpiile și dealurile, mai mult decât atât, aceasta declară că a avut cea mai frumoasă copilărie din lume.

separator
ade-3


Am avut cea mai frumoasă copilărie din lume. Atât de frumoasă încât îmi vine să plâng de fiecare dată când închid ochii şi îi simt «parfumul». Nu ştiu cum ar fi fost viaţa mea şi a fraţilor mei dacă părinţii noştri şi-ar fi luat visele într-o geantă şi ar fi venit la oraş. Nu ştiu dacă cireşul meu, fântâna mea, podul meu, elasticul, pituluşul, caii lui tataie, Paştele la Uşurei, Crăciunul pe uliţă, Claudia, tanti Lili, capra Ciucurina, mămăliga, ploaia de vară, udatul grădinii, aratul porumbilor, claca, linul, mustul, chisăliţa, arşiţa, sania şi câte şi mai câte, nu ştiu dacă ar mai fi existat şi odată cu ele şi universul meu interior, singurul la care mă întorc când sunt descumpănită.

Din toamnă, părinţii mei se vor muta «la oraş». Oh, doamne cât am aşteptat. Cât am aşteptat. Mami este deja de un an cu noi, ne ajută cu Alexandru, dar din toamnă va veni şi tati şi vor avea casa lor aşa cum şi-au dorit-o […] Din toamnă, vom fi toţi aici! Susaniul (satul în care a crescut, n.t.) drag nu va fi niciodată uitat, mai ales că noi vom continua să facem sărbătorile acolo, iar părinţii mei să se mute la «reşedinţa de la ţară», în anotimpurile calde urmând să vină la Bucureşti când e frig”, a scris actriţa pe blog.

adela popescu

ade-2

ade-5 (1)

Descoperire șocantă la Șoldănești. O femeie și-a aruncat pruncul în cimitir, după ce ar fi suportat un avort spontan
Articolul anterior
Centrul Educațional pentru Copii „Ingenium” a dat start înscrierilor la programe cu oferte și cadouri
Articolul următor
Alte articole interesante