Adele și Beyonce și-au șocat fanii la premiile Grammy

Adele a facut-o pe Beyonce să verse lacrimi de fericire și emoție la decernarea premiilor Grammy! Celebra cântăreață a șocat pe toată lumea după ce a urcat pe scenă pentru a-și ridica statueta cu gestul pe care l-a făcut. Vedeta și-a rupt premiul în două și l-a împărțit cu Beyonce, despre care spune că a scos un album ”monumental”.

separator

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 12:  Recording artist Adele, winner of Album of the Year for '25,' speaks onstage during The 59th GRAMMY Awards at STAPLES Center on February 12, 2017 in Los Angeles, California.  (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)

”Nu pot sa accept acest premiu, deși sunt foarte recunoscătoare, artista vieții mele este Beyonce. Albumul ”Lemonade” a fost monumental și atât de frumos și emotionant”, a spus  Adele în timpul discursului său de pe scenă.

În același timp, Beyonce și-a șocat și ea fanii cu apariția sa. Însărcinată cu gemeni, artista a apărut pe scenă aproape dezbrăcată, având părțile intime acoperite doar cu câteva lanțuri.

beyonce

beyonce1

 

Beyonce a fost marea favorită a premiilor Grammy, având nu mai puțin de nouă nominalizări. Însă, regina galei a fost Adele, care a luat cinci premii, diva pop a plecat acasă cu doar două statuete. Cu toate acestea, artista a reușit să fie vedeta serii prin show-ul pe care l-a dat pe scena Staples Center, la cea de-a 59-a ediții a premiilor Grammy.

adele

beyonxce1

alte Articole interesante