Alex Velea și Antonia, goi pe coperta unei reviste!

Interpreții au pozat aproape dezbrăcați pe coperta revistei Men’s Health, iar imaginile au stârnit controverse în rândul fanilor.

separator

Antonia și Alex apar la bustul gol, sânii interpretei fiind lipiți de pieptul iubitului său. Chiar dacă Antonia a purtat pantaloni, iar bustul ei nici nu se vede pentru că  stă cu spatele, fanilor nu le-a fost pe plac imaginea, spunând că este indecentă și că o mămică nu ar trebui să pozeze așa.

Polonia și România își îndeamnă cetățenii să plece de urgență din Rusia

​​România nu recunoaște așa-zisele referendumuri organizate de separatiștii pro-ruși, pe care le consideră ilegale și ilegitime.

„Prin organizarea acestor așa-zise „referendumuri”, Federația Rusă demonstrează încă o dată că acționează cu încălcarea principiilor fundamentale ale dreptului internațional și contrar responsabilităților pe care un membru permanent al Consiliului de Securitate al ONU le are, în calitate de garant al păcii și securității în lume. Acest comportament nu poate fi tolerat de comunitatea internațională. (…) Astfel de acțiuni instigate, sprijinite și organizate de forțele de ocupație ruse reprezintă o nouă escaladare a războiului ilegal dus de Rusia împotriva Ucrainei, precum și o încercare a Kremlinului de a-și legitima controlul militar abuziv asupra unor teritorii aparținând altui stat suveran”, se arată într-un comunicat al Ministerului român de Externe (MAE).

Potrivit oficialilor de la București, Moscova urmărește prin acest comportament, schimbarea prin forță a granițelor Ucrainei, ceea ce constituie un act clar de încălcare flagrantă atât a Cartei ONU, cât și a independenței, suveranității și integrității teritoriale ale Ucrainei.

Românii, sfătuiți să evite sau să plece din Rusia imediat

De asemenea, MAE le cere cetățenilor români să evite călătoriile neesențiale sau, după caz, să părăsească cât mai rapid Rusia, în contextul ultimelor evoluții legate de mobilizarea parțială anunțată de Vladimir Putin.

„Totodată, MAE recomandă cetățenilor români prezenți pe teritoriul Federației Ruse să manifeste atenție sporită, să evite locurile în care sunt prezente adunări publice sau aglomerări mari de persoane și să nu se angajeze în desfășurarea unor eventuale acțiuni de protest sau alte manifestații care pot genera violențe stradale”, se mai arată în comunicatul MAE.

Polonia au făcut un apel la cetățenii lor să plece de urgență din Rusia

Polonia au făcut un apel la cetățenii lor să plece de urgență din Rusia, în condițiile în care trecerea frontierei s-ar putea să devină mai dificilă, relatează The Guardian.

Mulți ruși încearcă să scape de mobilizarea anunțată de Vladimir Putin plecând din țară și există riscul ca Moscova să decidă închiderea granițelor pentru bărbații apți de luptă. Ministerul Afacerilor Externe din Bulgaria a lansat o avertizare de călătorie prin car îi sfătuiește pe oameni să evite deplasările în Rusia, iar celor aflați acolo, „să ia în considerare posibilitatea de a părăsi țara cât mai curând posibil, folosind mijloacele de transport disponibile”.

Ministerul polonez de Externe a făcut o declarație similară, relatează postul polonez TVP, spunând că zborurile cu Rusia au fost suspendate și încurajând toți cetățenii să plece de acolo. „În cazul unei deteriorări drastice a situației de securitate, închiderii frontierelor sau altor circumstanțe neprevăzute, evacuarea se poate dovedi dificilă sau chiar imposibilă. Recomandăm cetățenilor Republicii Polone să părăsească teritoriul Federației Ruse folosind mijloacele comerciale și private disponibile”, se arată în declarația MAE polonez.

La 7 luni de la începutul războiului, Natasha Koroleva a ieșit în scenă într-o rochie albastră pe fundalul unor panglici galbene

Natasha Koroleva, artistă cu origini ucrainene, care locuiește de mai mulți ani în Rusia, nu a lăsat nici măcar un mesaj în susținerea țării sale natale, după invazia rusă. Zilele trecute, Natasha Koroleva a evoluat într-unul dintre cluburile din Moscova. Pentru ieșirea sa în scenă, cântăreața a ales culori evocatoare: albastru și galben.

После предательства близких Наташа Королева на время уехала жить на остров  к аборигенам - Вокруг ТВ.

Gestul femeii a provocat reacții din partea publicului. Mulți internauți au simțit că în acest fel Natasha le-a arătat tuturor susținerea sa ascunsă pentru Ucraina.

Cu toate acestea, potrivit majorității, este prea târziu pentru a „schimba pantofii”. În comentarii, mulți au condamnat-o pe artistă pentru tăcerea ei în privința războiului. Vedeta, deși a citit comentariile, nu s-a grăbit să vină cu o explicație.

Marea Britanie va deschide și mai mult porțile pentru imigranți din cauza lipsei forței de muncă

Premierul britanic Liz Truss intenţionează să extindă cotele de imigranţi care intră în Marea Britanie pentru a atenua lipsa de muncitori în sectoare precum serviciile sociale, agricultura şi transporturile, informează presa română

Liz Truss, noul lider al conservatorilor și premierul țării | VIDEO

Guvernul va anunţa în următoarele săptămâni o extindere a listei sectoarelor care pot recruta angajaţi din străinătate, care nu face distincţie între lucrătorii din Uniunea Europeană şi cei din restul lumii, informează Agerpres.

De asemenea, premierul ia în considerare să limiteze cerinţa de cunoaştere a limbii engleze, despre care unii angajatori spun că îngreunează recrutarea, potrivit ziarului britanic. Printre alte profesii, executivul britanic va încuraja recrutarea de ingineri de telecomunicaţii pentru a contribui la obiectivul său de a furniza internet în bandă largă la 85% din locuinţele britanice până în 2025.

Cu o rată a şomajului de 3,6%, Oficiul Naţional de Statistică (ONS) estimează că în Marea Britanie există 1,26 milioane de locuri de muncă neocupate. Sectorul serviciilor sociale are nevoie de 105.000 de lucrători suplimentari, cel al asistenţei medicale de 40.000 şi cel al transporturilor de 100.000, în timp ce sectorul agricol are nevoie de 30.000 de vize suplimentare pentru lucrătorii sezonieri.

Trei surori gemene din Brazilia s-au căsătorit în acelaşi timp
Articolul anterior
Rochii pentru miresele mici de înălțime
Articolul următor