Amintirile din copilăria Andreei Bălan: „Primeam câte o palmă și eram trasă de păr”

Recent, interpreta a lansat piesa “Sens Unic” și un videoclip. Cu această ocazie, Andreea a povestit despre copilăria traumatizantă și despre perioada în care tatăl ei o bătea.

separator

“Orice îi spui copilului tău rămâne în subconștientul lui pentru că asta e o rană. În concerte mergeam doar cu tatăl meu, mama lucra. Am avut o copilărie drăguță până la 10 ani, dar s-a terminat totul când am început să cânt! Apoi eram un roboțel, care era pus să execute, să danseze așa cum i se spune. Foarte multe lucruri au existat în spate, certuri și discuții. A trebuit să fac ani de terapie pentru că rămăsesem blocată emoțional în trecut. Erau două personalități, copilul din mine și adultul, adică artista Andreea Bălan, care crescuse peste noapte. Intram în contradicție. Eu am bani să-mi cumpăr păpuși acum, dar e târziu. Nu am avut păpuși! El a fost tată până la 10 ani, dupa aceea s-a transformat într-un manager, relația era impresar-artist. Eu trebuia să execut și dacă nu făceam, mai primeam și o palmă. Am fost trasă de păr”, a declarat Andreea la o emisiune tv la care fusese invitată să cânte noua piesa, “Sens Unic”.

Tatăl artistei, Săndel Bălan, susține că fiica lui exagerează și că nu a lovit-o niciodată, scrie wowbiz.ro.


“Andreea a exagerat. Nu e prima oară când face astfel de declarații și nu le înțeleg. Să-mi spună și mie un artist care a văzut că eu am bătut-o pe Andreea, în culise. Ea mai exagerează. Nu sunt supărat pe ea, e fata mea. Certuri, discuții erau. Era și multă oboseală, trebuia și disciplină. Dar nu se pune problema să o fi lovit”, susține Săndel Bălan.

media_148509991268355000

Un primar care s-a îngrășat, susținut de localnici: un sat întreg aleargă cu el ca să slăbească

Primarul Luciano Fregonese, 47 de ani, din Valdobbiadene, intenţionează să slăbească şi aproape tot oraşul său a decis să alerge cu el, pentru a-l încuraja. Fregonese cântăreşte 130 kg şi nu a făcut niciun secret din dificultăţile pe care le are cu alimentaţia, scrie sursazilei.ro.

Cu toate acestea, edilul are o mare voinţă şi o echipă cu adevărat incredibilă alături de el.În fiecare joi seara, jumătate din sat îl însoţeşte şi aleargă alături de el pentru a-l ajuta să slăbească.Acest lucru l-a ajutat, de asemenea, să îşi întărească legătura cu concetăţenii săi, care îl susţin şi îl încurajează în aventura sa de săptămâni întregi, ţinându-i companie. A devenit o plimbare vioaie pe străzile oraşului, în timpul căreia cetăţenii creează legături şi mai puternice şi profită de ea şi pentru a semnala ceva în neregulă administraţiei.Joggingul de seară a devenit o activitate care a implicat iniţial câţiva locuitori. În săptămânile următoare, numărul participanţilor a crescut până a ajuns la un grup de 150 de persoane.„M-au făcut gras acum ceva timp, au scris pe un perete. Nu m-am simţit jignit, după 20 de ani ca administrator, acesta este rezultatul.

Administrarea te îngraşă, obligaţiile conviviale, deliberările lungi cu efecte mortale asupra participanţilor te îngraşă”, a declarat primarul, recent confirmat pentru a treia oară.Între prânzurile de afaceri şi întâlnirile cu susţinătorii a luat în greutate în jur de zece kilograme în fiecare an, dar acum întreaga ţară îl încurajează.

Israelul a bombardat centrul orașului Gaza. Cel puțin nouă morți

Forțele israeliene au lovit zone din centrul Fâșiei Gaza miercuri, ucigând cel puțin nouă palestinieni, conform oficialilor din domeniul sănătății, în timp ce tancurile israeliene au efectuat un avans limitat în Rafah, în sud, scrie evz.ro.

În ultimele 24 de ore, atacurile israeliene au ucis cel puțin 81 de palestinieni și au rănit 198, a spus Ministerul Sănătății din Gaza. Ministerul nu face distincție între militanți și civili în numărătoarea victimelor.

În urma atacului, mai multe persoane au murit

Într-un atac aerian israelian în jurul miezului nopții asupra unei case din Al-Zawyda, în Gaza, opt persoane au fost ucise.

În Rafah, unde medicii au spus că două persoane au fost ucise într-un atac aerian, tancurile au efectuat un raid în nordul orașului înainte de a se retrage, o tactică pe care forțele israeliene au folosit-o în alte zone înainte de a efectua incursiuni mai adânci.

Armata israeliană a spus că trupele „continuă activitatea operațională precisă, bazată pe informații, în zona Rafah”. A spus că au eliminat ceea ce au numit o celulă teroristă și un lansator care a fost folosit pentru a trage asupra trupelor.

A spus că atacurile aeriene au lovit 25 de ținte în toată Fâșia Gaza în ultima zi. În plus, trupele continuă să opereze în zona centrală, în parte pentru a demonta structurile folosite pentru a observa soldații.

La nouă luni de la începutul războiului, luptătorii palestinieni sunt încă capabili să atace forțele israeliene. Ocazional, ei lansează rafale de rachete în Israel.

Accident teribil în Spania: Un autocar cu 45 de muncitori s-a răsturnat la intrarea într-un tunel

O persoană rămâne grav rănită din cauza unui grav accident de autobuz, pe o autostradă. Pasagerii, printre care se numără 47 de răniți în diferite grade, sunt angajați Inditex care se îndreptau spre uzina Tordera din Barcelona, scrie presa locală.

Vehiculul s-a răsturnat la intrarea în tunelul Pineda de Mar, din Barcelona, ​​și a rămas suspendat. Pompierii au lucrat pentru menținerea stabilității mașinii, precum și excarcerarea șoferului autobuzului, care a fost ultima persoană care a fost salvată, și a fost rănită ușor. Ipoteza principală a Mossos este că șoferul ar fi putut fi distras sau adormit la volan, potrivit surselor din poliție. „Vom face o investigație aprofundată”, a spus directorul Serviciului Català de Trànsit (SCT), Ramon Lamiel.

În total, Sistemul Medical de Urgență (SEM) a tratat 47 de persoane rănite, dintre care trei au fost considerate inițial critice. Cea mai recentă actualizare a Departamentului de Sănătate raportează că a mai rămas o singură persoană cu răni critice, o femeie de 28 de ani cu o leziune gravă a măduvei spinării, care a fost transferată la spitalul Vall d’Hebron. Un alt bărbat, în vârstă de 40 de ani, a fost evacuat cu elicopterul la spitalul Germans Trias y Pujol, unde rămâne internat cu răni grave. Trei persoane rămân în același centru cu răni ușoare, inclusiv șoferul autobuzului. O femeie de 40 de ani este internată la spitalul Trueta din Girona, grav rănită, dar stabilă.

În spitalul din Mataró rămân alți nouă pacienți, nerăniți grav, iar în centrul de asistență primară din același oraș mai sunt nouă pacienți, răniți mai puțin grav, dintre care doi au fost deja externați. La spitalul din Blanes au tratat alte șase persoane, o rănire gravă, una mai puțin gravă și patru răni ușoare. Restul pasagerilor au fost tratați la pavilionul municipal Pineda de Mar, unde a fost amenajat un punct de îngrijire medicală.

Autobuzul, de la compania Monbus, a transportat cincizeci de pasageri Inditex și a făcut călătoria între Plaza Tetuán din Barcelona și Tordera, unde se află fabrica companiei textile. Potrivit Monbus, „primele impresii sugerează că vehiculul a deviat spre umăr și a intrat în arcul diagonal de ciment al intrării în tunel”, rămânând în poziție verticală.

La locul accidentului au fost transportate 10 unități ale Detașamentului de Pompieri din Generalitati, pe lângă 15 unități ale Sistemului de Urgență Medicală și două elicoptere medicale. Primarul orașului Tordera (Barcelona), Elisabet Megías, a explicat că ruta pe care a urmat-o autobuzul este cea obișnuită de la Barcelona la Tordera. Întrebată despre cauzele accidentului, ea a spus că „vorbeau despre o manevră ciudată, dar se evaluează”.

Tânăra de 21 de ani, dispărută de 2 zile, a fost găsită!
Articolul anterior
Olga Țăpordei, despre viața unei femei de afaceri în lumea bărbaților! “Mă simt perfect între bărbați”
Articolul următor