Andreea Marin, folosită de escroci!

Pentru că organizează evenimente caritabile și campanii umanitare, escrocii se folosesc de numele”Zânei surprizelor”. Cei care vor să scoată bani din oameni, inventează profiluri false pe facebook și scriu mesaje dubioase.

separator

Mai nou, practica asta a depășit granițele țării, ba chiar a trecut Oceanul, iar zilele trecute, un român ”americanizat” cu suflet mare a fost la un pas să cadă în plasă. Cunoscut pentru influența pe care o are în calitate de director al celei mai importante publicații românești din SUA, dar și pentru faptul că este generator de donații în diaspora, Steven Bonica (Romanian Tribune) a fost cât pe ce să fie ușurat de o importantă sumă de bani de cineva care, prin intermediul unui site de socializare, pretinde că este Andreea Marin.

”Încă o modalitate de a ne (vă) fura banii. Am mirosit efortul, o simplă întrebare mi-a salvat ceva bani. Îmi venea să sar în ajutor. Era cât pe ce să pub botul și să mai găsesc și alți prieteni să facem cheta”, povestește Steven, care a fost momit cu povestea tragică a unor copii rămași orfani după ce familia lor ar fi pierit tragic într-un incendiu.

”Eu am făcut plângere la poliție din cauza fraudelor prin intermediul facebook-ului. Am anunțat oamenii de multe ori să nu se lase manipulați”, a declarat Andreea Marin pentru Libertatea.

Jean-Claude Van Damme e în România. Vezi ce gafă de proporții a făcut!
Articolul anterior
Olga Buzova pozează în Maldive în rochie de mireasă
Articolul următor
Alte articole interesante