Andreea Marin, mărtursiri despre cumplitul accident în care și-a pierdut mama

Andreea Marina este o femeie foarte puternică, deoarece reușește să ascundă în spatele zâmbetului răvășitor, dureri și nenorociri greu de imaginat, dar mai ales de depășit. Vezi prin ce a trecut ea la doar 9 ani, atunci când și-a pierdut mama într-un grav accident rutier.

separator
mama-andreei-marin-1

 

Ca în fiecare vară, vacanță la mare . Plecăm, parcă grăbiți de destin, cu o zi mai devreme. Cerul e sumbru, dar, ca întotdeauna, în mașina noastră e veselie. Plouă ușor sacadat, apoi totul se întunecă. Nu zărești nimic la un metru în față. O fracțiune de secundă, atât…e tot ce te desparte uneori de iad. Curios, în crâmpeiul acela de viață am timp să urmăresc fisura lunetei în ritm infernal. Sticla se transformă în cioburi infime… mama se aruncă deasupra noastră cu un ultim gest de protecție și dragoste fără margini. Bolidul lovește puternic și șocul înseamnă pentru ea o răsucire bruscă, iar ceva îi străpunge inima. Se prăvale și buzele-i întredeschise caută aer, corpul meu e încătușat, jumătate în bolid, jumătate în epava noastră. Ies dintre fiare, eu și tata suntem mai puțin răniți. Ploaia șterge lacrimi, spală rochia roșie a mamei, înăbușă durerea cumplită a puiului mic de lângă mine. Mama, înger căzut, se stinge în brațele mele până să ajungem la spital”, a declarat Andreea Marin pentru yve.ro


andrea-so-cristina
Amintim că mama prezentatoarei Tv, Violeta Marin a murit la vârsta de 35 de ani într-un grav accident rutier. În mașină se afla tatăl, Dan Marin, Andreea și surioara Cristina, care pe atunci avea doar 4 anișori.

Subsolurile mai multor blocuri din Capitală sunt invadate de purici și țânțari. Care este soluția?
Articolul anterior
Cum faci ca parfumul să reziste mai mult timp pe piele? Celebrii parfumeri îți dezvăluie secretul
Articolul următor
Alte articole interesante