Andreea Marin ridica 30.000 de euro pe săptămână la TVR. Acum atacă postul TV în instanță. Vezi de ce!

Andreea Marin nu și-a dorit să comenteze de ce a plecat de la TVR, în timp ce Stelian Tănase, actualul preşedinte interimar al televiziunii, a dezvăluit că „Zâna” ar fi ales să plece pentru că nu a fost de acord să accepte mai puţini bani.

separator
Andreea Marin ridica  30.000 de euro pe săptămână la TVR. Acum atacă postul TV în instanță. Vezi de ce!

“M-am uitat şi pe contractul Andreei şi i-am propus o diminuare a bugetului ei de la 30.000 de euro pe săptămână la 12.000 de euro plus publicitatea. După această discuţie, eu am plecat la Paris şi, la revenire, am aflat că doamna Marin a dat declaraţii că nu mai lucrează cu noi”, a afirmat Stelian Tănase.

Deranjată de aceste afirmații, Andreea Marin a anunțat că a decis să acţioneze în instanţă postul de televiziune.

”Mă deranjează că se vehiculează, prin anumite persoane sau surse, tot felul de neadevăruri privind bugetul ‘uriaş’ de care ar fi beneficiat emisiunea “Preţuieşte viaţa” sau eu personal. Am avut exact bugetul necesar realizării unei asemenea emisiuni. Astfel de insinuări sunt tendenţioase şi mă miră că Stelian Tănase să fi făcut astfel de afirmaţii, care nu au nicio bază reală. Ele sunt menite să îmi afecteze reputaţia, clădită cu atâta muncă, studiu şi seriozitate în ultimii 20 de ani. Nu pot spune mai multe acum, dar o voi face pe cale legală

Sursa

Cristina Scarlat scoate așii din mânecă. E mai frumoasă ca oricând, în noul videoclip!
Articolul anterior
Asistenţa medicală gratis a pacienţilor cu boli incurabile în oraşul Bălţi
Articolul următor
Alte articole interesante