Andreea Marin și iubitul, surprinși pe străzile orașului Capri alături de J Lo și Ben Affleck

Andreea Marin a plecat într-o vacanța împreună cu iubitul ei Adrian Brâncoveanu. Cei doi au ales o destinație exclusivistă, insula Capri, denumită și “ insula iubirii”, unde cele mai mari vedete din lume își petrec vacanțele, scrie Click!

Așa se face că Andreea Marin și iubitul au avut parte la una din incursiunile pe superba insulă din sudul Italiei de o întâlnire de zile mari. În timp ce se pierdeau pe străduțele romantice din Capri, cuplul de îndrăgostiți a dat nas în nas cu un alt cuplu celebru, dar la Hollywood. Este vorba de Jennifer Lopez și iubitul ei, Ben Affleck, aflați și ei în vacanță pe insula Capri.

Îmbrăcați lejer, în ținute de vacanță, J Lo și Ben Affleck au efectuat un tur al insulei însoțiți de staff-ul lor și de bodyguarzi. Cele două staruri au fost filmate non stop pe parcursul vizitei, la un moment dat în spatele acestora apărând și celebrul cuplu din România, Andreea Marin-Adrian Brâncoveanu. Contactată de Click!, Andreea Marin a confirmat întâlnirea ei surpriză cu cele două staruri de la Hollywood, dar a preferat păstreze discreția și să nu ofere alte declarații.

Pungășie în transportul public. Un bărbat riscă 2 ani de pușcărie
Articolul anterior
Înotătoarea Tatiana Salcuțan și-a încheiat evoluția la JO de la Tokyo. Pe ce loc s-a clasat
Articolul următor