Andreea Raicu a pozat nud. Cum arată corpul ei fără photoshop

Prezentatoarea TV de peste Prut a pozat nud pentru o revistă din România. Cu timpul, Andreea Raicu și-a acceptat corpul și nu-i mai este rușine să și-l expună în public. Pentru că arată spectaculos, vedeta TV a insistat să apară pe copertă fără photoshop.

separator

trre

„Mi-am dorit sa fac primul shooting din Romania care nu a fost modificat in photoshop din dorinta de a arata ca „feeling real” e mai bine decat „feeling perfect””, a scris aceasta pe pagina sa de Instagram.

Capture

Amintim că într-un interviu, Andreea a povestit cum a trecut peste complexe.

„Îmi era rușine cu corpul meu. Mi se părea că am un corp care nu corespundea “standerdelor de frumusețe” pe care le vedeam în toate revistele și din cauza asta îmi era rușine să mă dezbrac.

Dacă vă regăsiți în această situație, vă sfătuiesc să începeți să vă acceptați corpul și să vi-l iubiți și vă recomand să faceți un exercițiu care poate părea greu la început, dar funcționează extreordinar. Stați dezbrăcate în oglină și uitați-vă la ce vă place la voi. La început e posibil să nu găsiți nimic, dar cu răbdare și dragoste, lucrurile se schimbă. Faceți acest exercițiu în fiecare zi cel puțin trei minute.”

Tinerele de la gimnaziul-internat din Strășeni au primit rochii pentru Balul de Absolvire!
Articolul anterior
Cristina Gheiceanu s-a măritat. Vezi rochia de mireasă a bloggeriței
Articolul următor
Alte articole interesante