Andrei Malahov se pare că pleacă de la Pervîi Kanal din cauza lui Dmitri Shepelev

Motivul pentru care Andrei Malahov ar părăsi acest trust este Dmitri Shepelev. În ultima perioadă noul producătorul al televiziunii, Natalia Niconova, a început să promoveze mai mult activitatea și proiectul acestuia, decât a lui Malahov. Ceea ce l-a deranjat pe cunoscutul prezentator.

separator
33663


Potrivit unei persoane apropiate lui Malahov, prezentatorul ar putea fi angajat la o altă televiziune, „Rusia-1”. Sursa a mai explicat că retragerea jurnalistului este legată de un conflict iscat în interiorul emisiunii „Pusti gavareat” (Пусть говорят).

„Canalul l-a angajat din nou pe producătorul care a lucrat acum 9 ani, în speranța că acesta va reuși să ridice raiting-ul care a căzut. Malahov însă, nu s-a înțeles cu acesta și a cerut revenirea fostului producător, cu care acesta conlucra. Pentru că televiziunea nu a cedat, prezentatorul a menționat că în caz contrar va pleca”, a mai menționat sursa.

Se vehiculează că o parte din angajații emisiunii „Pusti gavareat” s-au mutat deja la „Preamoi efir” (Прямой эфир) de la postul TV Ruisa-1 (Россия-1). Gazda actualului a programului, Boris Korchevnikov urmează să plece la sfârșitul acestei veri.

Sursa mai susține că televiziunea a început să caute prezentatori pentru emisiunea „Pusti gavareat” (Пусть говорят).

Amintim că, Andrei Malahov a activat la „Pervîi Kanal” (Первый канал) timp de 25 de ani.

Află cine e participanta care a slăbit 27,6 kg în 4 luni
Articolul anterior
Olia Tira a avut parte de un cadou deosebit de ziua ei de naștere! Vezi cum au surprins-o colegii de breaslă
Articolul următor
Alte articole interesante