Anfisa Cehova o atacă pe Sobceak: “Viermii îți afectează gândirea!”

După ce Xenia Sobceak a scris că nu-i plac oamenii grași și că nu există nimic mai frumos decât corpul său bine lucrat, colegele de breaslă cu forme apetisante, dar și femeile plinuțe s-au “aprins”.

separator
1440446316

Anfisa Cehova i-a răspuns Xeniei pe Instagram:

„Cred că Xenia trebuie să aibă grijă urgent de sănătatea sa. De exemplu, să-și verifice vezica biliară pentru că fluxul bilei, cu siguranță, nu este normal. Și viermii! Viermii sunt un lucru teribil, ei nu ne afectează doar digestia, ci și gândirea negativă, forțând persoana să apeleze la înjurături, ură și furie. Și din punct de vedere hormonal trebuie să-și revină. Când are un fond hormonal normal, femeia își dorește să devină mamă și nu urăște femeile și copiii.”

1440446199

Sobceak și-a spus și ea cuvântul:

„De ce gusturile mele sunt atât de importante pentru voi, Anfisa Cehova și altele? Atâta timp cât v-ați fotografiat și ați postat poze cu rândurile voastre de grăsime pe contul meu, ați fi putut face cel puțin 10 așezări. Sau ați fi putut sta în poziția scândurica. Dar vă este lene. Și până la urmă vă supărați pe mine. Ciudat, nu-i așa?”

Xenia Deli este iubita lui Justin Bieber și în realitate. Detalii!
Articolul anterior
Cum să obții buze imense, pas cu pas!
Articolul următor
Alte articole interesante