Angelina Jolie, în lacrimi. Prima declarație despre divorțul de Brad Pitt

În acest weekend, fanii au văzut-o cu totul altfel pe Angelina Jolie. Mai puternică, mai deschisă, dar la fel de pasionată de munca ei și la fel de frumoasă ca-n primele zile ale carierei sale actoricești.

separator

3D6F213000000578-4240766-image-a-27_1487553285708

A fost dat publicității un prim interviu cu actrița, pe care aceasta l-a acordat BBC-ului și-n care a vorbit, pentru prima dată, despre divorțul de Brad Pitt și despre schimbările din viața ei.

În timpul interviului, Angelina și-a stăpânit cu greu lacrimile, demonstrând că vorbele ei vin cu o încărcătură emoțională puternică și că-n spatele divorțului sunt mai multe lucruri pe care nu le știm, și pe care, probabil, nu o să le aflăm niciodată, scrie okmagazine.md.


Întrebată fiind dacă vrea să comenteze cumva toate cele întâmplate recent în viața ei personală, actrița în vârstă de 41 de ani s-a mulțumit să spună că separarea a fost într-adevăr o schimbare mare și că a fost perioadă destul de dificilă pentru ea și pentru copii, dar că Brad va face întotdeauna parte din familia lor.

”Nu vreau să spun prea multe lucruri despre asta, decât că a fost o perioadă extrem de grea, și că noi suntem o familie și că vom fi mereu una.”, a declarat, în lacrimi, Angelina.

Ulterior, actrița a vorbit despre copii ei și despre cum îi ajută să treacă peste cele întâmplate.

”A fost dificil. Mulți oameni trec prin ce-am trecut eu. Toată familia mea a trecut prin clipe grele. (…) Atenția mea se-ndreptă acum spre copiii mei, ai noștri. Suntem și vom fi mereu o familie și așa facem noi față situației. Mă concentrez pe a găsi o cale de a face ca acest impas să ne întărească și să ne apropie”, a adăugat actrița.

Angelina a vorbit și despre viitor și despre planurile profesionale pe care le are.

”Mi-ar plăcea să călătoresc în jurul lumii cu copiii mei, sperând că sunt fericiți și că fac lucruri cu adevărat interesante, o să-i sprijin mereu. (…) Tot ce sper e să le inspir copiilor mei lucruri bune, să-i fac să vadă de ce sunt capabili, dar și să vadă lumea așa cum e. Nu prin prisma Hollywoodului, sau printr-un anume stil de viață, ci chiar să-i duc în lumea reală, unde își pot forma o părere reală despre ce-i înconjoară și pot relaționa cu oameni”, a mai declarat starul.

Serviciile medicale s-au scumpit în Moldova. Vezi care sunt prețurile noi
Articolul anterior
Adele a avut dezlegare la ciocolată și vin roșu în dieta pe care a urmat-o
Articolul următor
Alte articole interesante