Animalele sălbatice nu vor mai putea fi ţinute acasă! În Emiratele Arabe Unite se aplică amenzi usturătoare

Autoritățile din Emiratele Arabe Unite au interzis deținerea animalelor sălbatice din zona Golfului precum sunt: leoparzii, leii sau gheparzii, care sunt crescute de particulari, relatează Agenția France Presse.

separator

Această prevedere legislativă interzice tranzacționarea sau deținerea oricăror specii de animale sălbatice sau domestice care sunt periculoase, relatează cotidianul Gulf News, indicând că numai grădinile zoologice, parcurile naturale, circurile sau centrele de reproducere și cercetare au dreptul să le găzduiască.

ghepard

Oricine va apărea în public cu un leopard, ghepard sau alt tip de animal exotic va fi condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de până la șase luni și la o amendă de până la 136.000 de euro.

Animalele sălbatice nu vor mai putea fi ţinute acasă! Emiratele Arabe Unite pun amenzi de 136.000 de dolari

Cei care utilizează animale sălbatice pentru a amenința alte persoane sunt pasibili de închisoare sau amendă de până la 182.000 de euro, conform cotidianului Al-Ittihad.

Imagini șocante postate pe rețelele de socializare arată locuitori din Emirate și din alte monarhii din zona Golfului care se distrează în grădinile lor private cu lei și leoparzi domestici. Alții, însă, conduc autovehiculele proprii cu gheparzi periculoși care sunt plasați pe locul pasagerului de lână șofer.
În octombrie, un videoclip, care a strâns foarte multe vizualizări, arată cinci tigri care se plimbau într-o piață având în plan depărtat Burj Al-Arab, luxosul hotel din Dubai.
Printre altele, noua lege obligă proprietarii de câini să obțină un permis pentru animalele lor și să le țină în lesă în public, altfel riscă o amendă de până la 26.000 de euro.

Xenia Deli, apariție îndrăzneață pe stradă
Articolul anterior
Cristina Croitoru a postat o poză cu fiul ei. Vezi cât de mare s-a făcut
Articolul următor
Alte articole interesante