Anna Lesko e păzită de o femeie-bodyguard!

Interpreta nu a ales să fie păzită, ca majoritatea vedetelor, de câte vreo 3 bodyguardzi musculoși, ci de o tânăra discretă , zveltă și tare ageră. Ştefania Grosu are doar 24 de ani şi deține următoarele funcții: bodyguard, şofer, bonă, PR, impresar şi prietenă.

separator
anna_lesko_stefania_grosu_0

Nu există poză în care Anna Lesko să nu fie însoţită de această tânără. Nici măcar iubitul artistei, Adrian Neniţă, alias DJ Vinny, nu este atât de lipit de Lesko cum e domnişoara cu pricina, potrivit click.ro.

Ştefania Grosu a intrat în viaţa Annei Lesko în anul 2010, în calitate de PR şi manager.

12-lesko-bodyguard

”În primul rând, exceptând partea profesională, suntem cele mai bune prietene. Ne cunoaştem de aproape 5 ani şi aş putea spune că pentru mine Anna este ca o soră. Suntem împreună aproape în fiecare zi, cu atât mai mai mult atunci când avem lucruri de pus la punct, de lansat piese, organizat concerte. Mergem împreună peste tot. Pot să spun că mă bucur că am cunoscut-o pe Anna, e o femeie extraordinară şi un om foarte sufletist. Nu spun asta să o ridic în slăvi, dar spre deosebire de alţi artişti, ea este omul care chiar ajută. Nu este interesată să-şi facă publice acţiunile, ajută şi tace. De patru ani şi jumătate fac PR pentru ea, iar acum sunt şi manager, mă ocup de agenda ei de concerte. De-a lungul timpului, presa m-a numit ba dansatoare, ba bonă, ba soră”, a declarat Ştefania pentru Click!

Cele mai stilate vedete rusești ale săptămânii!
Articolul anterior
Diferența dintre crema antirid și cea anti-age!
Articolul următor
Alte articole interesante