Annei Lesko i se ia aerul: “E influențată… din pat!”

După ce interpreta l-a acuzat pe Florin Nedelcu de furt, acesta vine cu o replică, punctând anumite lucruri pe care Anna ”le-a uitat”:

separator

”Nu înțeleg exact despre ce bani vorbește. Nici măcar povestea că, de Revelion, aș fi fost eu vinovat că ea nu a ajuns la concert nu este reală. Culmea, la volan era iubitul ei, el a făcut o pană și de aceea a întârziat. Iar eu, până acum i-am dat fiecare banuț, în avans chiar, direct în bancă. Nu îi sunt dator cu absolut nimic. De aceea nici nu i-am înțeles ieșirea aceea, cel puțin discutabilă, în care mă acuza pe mine, care i-am băgat în cont mii, chiar zeci de mii, de euro, că i-aș fi luat mâncarea de la gura copilului. Mai ales că am plătit-o și pentru concertul pe care l-a ratat din cauză că iubitul ei a făcut pană”, a declarat impresarul pentru spynews.ro

Florin Nedelcu a explicat și de ce interpreta este atât de înverșunată împotriva lui. ”Vrea să lanseze o nouă melodie, dar nu avea niciun alt subiect de presă. Așa că s-a gândit ea să facă asta. Oricum, am întrerup orice fel de activitate între noi. Evident, e influențată… Din pat! Adică, ca să fiu mai explicit, de iubitul ei. Probabil își dorea să fie pe cont propriu. Îi urez succes! Pentru că are nevoie. Ea nu e o fată rea, e doar influențată negativ. Dar, cred eu, se va trezi până la urmă, sper să nu fie prea târziu”, a adăugat acesta.

Iurie Roșca nu se dezlipește de ea! Este noua cucerire?
Articolul anterior
Așa arată camera realizată în întregime din ciocolată
Articolul următor
Alte articole interesante