Apar primele imagini cu Michael Schumacher după cumplitul accident. „Îl arată aşa cum este el”

Apar primele imagini cu Michael Schumacher după cumplitul accident suferit, la schi, în 2013. Fanii septuplului campion mondial de Formula 1 vor avea parte de o surpriză de proporţii.

MICHAEL SCHUMACHER ET SA FEMME CORINNA. PROJECTION EN AVANT- PREMIERE DU FILM ‘ASTERIX AUX JEUX OLYMPIQUES’ AU PROFIT DE LA FONDATION ICM AU CINEMA GAUMONT MARIGNAN.,Image: 23874717, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Fostul pilot, care a împlinit 52 de ani în luna ianuarie, va apărea într-un documentar Netflix care va fi lansat pe 15 septembrie. Filmul intitulat „Schumacher” este singurul care s-a făcut cu acceptul familiei şi promite a fi unul uimitor. Imaginile şi informaţiile care vor fi prezentate se anunţă a fi unice!, scrie , scrie ww.as.ro

Apar primele imagini cu Michael Schumacher după cumplitul accident

Veţi vedea informații unice din viața septuplului campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher„, au transmis realizatorii documentarului. Vor fi prezentate interviuri eveniment cu soţia legendei din Marele Circ, Corinna Schumacher, dar şi cu cei doi copii, Gina-Maria şi Mick.

Cea mai mare provocare pentru regizori a fost cu siguranță să găsească echilibrul între raportarea independentă și considerația pentru familie. Însuși Corinna Schumacher a fost cel mai mare sprijin al nostru în acest sens. Ea însăși a vrut să facă un film autentic, să-i arate lui Michael așa cum este el, cu toate urcușurile și coborâșurile sale.

A fost grozavă și suficient de curajoasă pentru a ne lăsa să facem ceea ce am vrut, așa că i-am respectat și păstrat limitele. O femeie foarte inspirată, caldă, care ne-a făcut o impresie excelentă” au mai spus Vanessa Nocker, cea care a regizat filmul alături de Hanns-Bruno Kammertons şi michael Wech.

Managerul lui Schumacher, Sabine Kehm, a descris filmul ca fiind „cadoul familiei pentru soţul şi tatăl iubit„, anunţă jurnaliştii de la Global Times.

Mick and Corinna Schumacher FEI World Reining Championships, CS Ranch, Givrins, Switzerland – 12 Aug 2017,Image: 344920696, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Din ceea ce s-a aflat în presă, în documentar ar fi şi o filmare cu Michael Schumacher de pe 3 ianuarie, momentul în care fostul campion mondial a împlinit 52 de ani.

Decizie radicală luată de Corinna Schumacher

În luna mai, Corinna Schumacher, soţia lui Michael Schumacher, a luat o decizie radicală pentru a face rost de bani pentru tratamentul soţului său. Vinde una dintre cele mai de preţ imobile ale familie.

A scos la vânzare o vilă de pe malul lacului Geneva, pe care a achiziţionat-o împreună cu soţul său în 2002. Aceasta proprietate este descrisă ca fiind una „excepțională situată într-o locație liniștită și protejată”.

Motorsports: FIA Formula One World Championship 2019, Grand Prix of Bahrain, Corinna Schumacher (GER), wife of Michael Schumacher and mother of Mick,Image: 424026673, License: Rights-managed, Restrictions: STRICTLY EDITORIAL USE ONLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Între timp, la vila din Elveţia nju mai locuieşte nimeni, după ce Michael Schumacher a fost mutat în Mallorca, acolo unde primeşte tratamentul ce costă 190.000 de euro pe săptămână.

Potrivit presei din străinătate, Corinna Schumacher vinde vila din Geneva pentru suma de 7.000.000 milioane de euro, cu 4 milioane de euro mai multe decât au dat în 2002. Proprietatea este situată pe un teren de 20.000 de metri pătraţi. Proprietatea cuprinde trei clădiri diferite: casa principală, o casă de oaspeți și un birou care ar fi fost folosit chiar de către asul Ferrari.

VIDEO. A luat foc cel mai mare depozit de anvelope uzate din lume
Articolul anterior
TRAGEDIE la Făleşti, unde un tânăr s-a sinucis din gelozie. Copiii luaţi ostatici au trăit CLIPE de GROAZĂ
Articolul următor