Așa se filmează o scenă de sex la Hollywood

Atunci când te uiți la un film, scenele de sex îți par perfecte. De fapt, în spatele camerelor de luat vederi, nu este totul atât de frumos, iar actorii devin foarte stângaci atunci când urmează o scenă de acest gen. 

separator

O filmare din spatele camerelor arată cum se simt, de fapt, actorii când trebuie să mimeze că fac sex. Clipul de două minute îi prezintă pe actorii Brooklyn Decker şi Patrick Wilson filmând o scenă intimă pentru viitorul lor film, „Stretch“, moment care este însoţit de o serie de indicaţii din partea regizorului Joe Carnahan.

Filmarea se deschide cu Patrick şi Brooklyn dezbrăcaţi într-un pat, iar în fundal se aud zgomotele şi şoaptele membrilor echipei.

La scurt timp după ce regizorul le spune actorilor să „tragă câteva scene de sex“, Patrick îşi întreabă partenera dacă se simte bine.

Apoi, se aude o melodie semnată de James Brown şi scena de sex începe cu Carnahan care îi îndrumă pe protagonişti: „Lăsaţi-l pe Marele James să vă dea ritmul, gata şi acţiune!“.

Durează 20 de secunde, regizorul râde şi insită: „Frumos, a fost minunat! Încă una la fel ca asta şi o avem, vă jur“. După care îşi îndreaptă atenţia către Brooklyn Decker: „Iubito, când te uiţi la el trebuie să fie cu adevărat o legătură, ca şi cum nu ai vrea să-ţi iei ochii de la el.“

Sursa: http://onlinereport.ro/

 

alte Articole interesante