Astăzi, Sofia Rotaru împlinește 70 de ani

Sofia Rotaru este astăzi omagiată. Deși pare imposbil de crezut la felul în care arată, aceasta împlinește 70 de ani. Cu ocazia frumosului jubileu, Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a felicitat-o pe artista poporului din URSS într-un comunicat plasat pe site-ul Kremlinului.

separator
media_142202089878253600


„Vă bucurați pe bună dreptate de admirația întregului popor ca o cîntăreață expresivă, talentată, adevărată vedetă de estradă. Ca o persoană sinceră, fermecătoare, cu suflet mare, devotat totalmente artei scenice, numeroșilor admiratori”, a scris șeful statului în telegrama de felicitare.

Amintim că, Sofia Rotaru s-a născut într-o familie de origine etnică română, în satul Marsenița din regiunea Cernauți ( Ucraina). Localitate care a aparținut, în trecut, principatului Moldovei, apoi României, Rusia țaristă și Ucraina de Sovietică. Pe parcursul carierei sale Sofia Rotaru a lansat peste 30 de albume și a interpretat peste 400 de cântece.

Tragic! Un băiat de 16 ani din Cahul a fost lovit mortal de fulger
Articolul anterior
Arome, culori și gusturi irezistibile de pomușoare la cea de-a treia ediție a târgului agro-gastronomic „SUMMER BERRY FAIR”!
Articolul următor
Alte articole interesante