Au fost găsiți infractorii care au prădat casa Andreei Marin!

În una din emisiuni, prezentatoarea tv povestea că își ține bijuteriile acasă, în dormitor. Informația li s-a părut curioasă unor hoți care fac parte dintr-o bandă organizată.

separator

Acum două luni, aceștia au urmărit pe facebook activitățile vedetei și i-au spart casa. Au fost prinși ieri, ținându-se cont de imaginile de pe camerele video și declarațiile vecinilor.

Andreea Marin a declarat că i se pare foarte bizar că locuința ei a fost spartă după ce în presă au apărut informații că va fi cercetată de Fisc pentru venituri nedeclarate.

„Mi se pare cel puțin ciudat că atacul hoților de azi-noapte vine după seria de articole pline de speculații neadevărate, apărute ieri în presă și preluate de televiziuni. Este trist că se întâmplă astfel și că nimeni nu se gândește ce consecințe poate avea faptul că prin niște cuvinte pui o ștampilă asupra unui om și insinuezi că trăiești în lux sau că în casa sa s-ar afla cine știe ce mari comori.

Din fericire, hoții nu au avut ce să fure de mare valoare, pentru că nu dețin bijuterii scumpe și nu ascund comori în propria casă. Nu am făcut niciodată paradă cu bunurile pe care le dețin, de exemplu, am aceeași mașină de mulți ani de zile, nici nu intenționez să o schimb pentru că nu țin să fiu la modă cu noile apariții, iar în casă nu țin niciodată, din principiu, sume mari de bani, ci doar necesarul pentru viața cotidiană. Nu aș fi avut nici această sumă dacă nu am fi fost acum în reparații.

Pentru că sunt persoană publică, am avantajul de a purta uneori bijuterii scumpe la evenimente, dar nu pentru că îmi aparțin, ci pentru că anumite branduri mi le pun la dispoziție punctual. Așadar, hoții acum s-au lămurit că nu merită efortul. Poate doar să plece cu mobila în spinare sau cu grădina la pachet, care e pentru mine chiar ca o bijuterie.

Paguba psihologică este însă foarte importantă. Nu era nimeni acasă, în caz contrar, lucrurile ar fi putut degenera. Ancheta este în desfășurare. Autorii faptei au făcut și greșeli, lăsând urme, dar, pentru mine, morala a ceea ce s-a întâmplat e mai presus de gestul lor în sine”, a declarat Andreea Marin în exclusivitate pentru Agenția de Presă Mondenă.

Citește mai mult pe monden.acasa.ro

Zi de doliu Național. Mihai Volontir, petrecut pe ultimul drum!
Articolul anterior
5 reguli ca să slăbești mai repede!
Articolul următor