Avril Lavigne a murit cu 14 ani în urmă. Să fie adevărat?

O nouă teorie a pus pe jar internauții. Potrivit unor admiratori ai interpretei, Avril Lavigne a murit în urmă cu 14 ani și a fost înlocuită cu o clonă!

separator
230435_126512_avrillavignefotoepa-1024x768

Teoriile conspirației legate de moartea unor vedete precum Paul McCartney sau Eminem nu au ocolit-o nici pe cântăreața Avril Lavigne. Admiratorii săi, care pretind că îi cunosct fiecare gest și trăsătură fizică, susțin că aceasta ar fi murit în 2003 și ar fi fost înlocuită cu o clonă. Totul a început pe Twitter, iar postările s-au înmulțit rapid, scrie libertatea.ro.

O admiratoare susține că dublura pe care Avril o angajase în trecut pentru a mai scăpa de paparazii de pe urmele ei i-ar fi luat locul complet în ultimii ani.yr5

După ce au văzut postarea, unii au râs, alții au confirmat că și ei văd anumite diferențe între original și ”clonă”. Un astfel de exemplu ar fi forma ochilor.

”Dovezile” i-au făcut pe tinerii din SUA să fie convinși că Avril ar fi murit în 2003, devastată de pierderea bunicului său, dar pentru că era o ”vaca de muls”, producătorii ar fi continuat afacarea folosindu-se de dublura sa.

Detalii înfiorătoare în cazul bebelușului de 5 luni, ucis în bătaie de tatăl său!
Articolul anterior
Gust, savoare, magie și culoare! Nu rata Teatrul Gastronomic la Festivalul ”Mai dulce!”
Articolul următor
Alte articole interesante