Bărbatul căsătorit cu fosta Miss Ucraina, a avut șocul vieții peste câțiva ani de la moartea modelului

Se spune că viața bate filmul, iar povestea acestui bărbat confirmă aforismul. Gianluca Cervara s-a căsătorit în anul 2010 cu Anna Zaychkovskaya, fosta Miss Ucraina. La scurt timp după căsătoria civilă, tânăra a decedat.

separator
Anna-Zaychkovskaya-a-murit-acum-3-ani.-Sotul-ei-a-descoperit-o-pe-Instagram-recent-facand-asta-1024x719Aceasta a anunțat că se duce să fumeze o țigară și nu s-a mai întors. Polițiștii au susținut că femeia a fost omorâtă după ce au găsit un cadavru care avea caracteristicile ei fizice. Gianluca Cervara, un multimilionar italian, suferea după moartea soției. Șocul vieții acestui bărbat a fost când peste câțiva ani a găsit poze cu ea și verișorul lui pe o rețea de socializare. Credea că e o persoană care seamănă foarte bine cu soția lui decedată.


Anna-Zaychkovskaya-a-murit-in-2013.-Sotul-ei-a-descoperit-o-recent-pe-Instagram-facand-asta-2

După mai mult investigații, italianul a aflat că este chiar ea în pozele de pe Instagram. Gianluca a căutat-o peste tot. I-a vizitat părinții și prietenii, însă nimeni nu l-a putut ajuta cu vreo informație. Dincolo de faptul că nu o mai găsea, Anna plecase cu documentele personale, cu telefonul său mobil și mai bine de 6.000 de dolari scoși din cont. n final, Gianluca a descoperit că Anna trăia liniștită, era vie și mai fericită ca niciodată, iar bărbatul lângă care trăia în New York era chiar verișorul lui. S-a enervat atât de tare încât a mers în instanță să o denunțe pentru că a încălcat acordul matrimonial și a acuzat-o de adulter.

Trucuri pe care orice femeie trebuie să le știe când merge la mare
Articolul anterior
Cristina Scarlat, de nerecunoscut! Artista și-a făcut o schimbare radicală de look
Articolul următor
Alte articole interesante