Boala vedetelor! Adorm și se trezesc cu Instagram!

Viața lor a devenit atât de accesibilă pentru publicul larg, datorită rețelelor de socializare. Și se pare că vedetelor le place din ce în ce mai mult să-și pună pe tavă cele mai intime momente , care altă data erau accesibile doar familiei.

separator

Instagramul a devenit bolnăvicios și a creat dependență pentru starleții moscoviți. Ai impresia că trăiesc ca să pozeze, iar, ulterior, se alimentează din faptul că fiecare pas al lor prezintă curiozitate pentru oamenii simpli.

Vera Brejneva nu se mai desparte de pozele în rochie de mireasă.

g_06686f3691d81421dcd8d7d251166c9a_2_1400x1100

Fiica lui Timati își copie tatăl în tot ce face. Și deja știe să pozeze pentru rețele publice.

g_39827c002fdd4a3d580b9addeaba8ad5_2_1400x1100

Timur Batrudinov și Garik Harlamov au o misiune specială. Aceștia, tot ce e posibil, sunt în proces de creare. A unei noi emisiuni.

g_a28d7c498271fc11e6b3cd4ace132323_2_1400x1100

Jasmin, pe zi ce trece își afișează tot mai des burta. Vezi cu cine s-a luat la întrecere.

g_299c6cfa9adcd48c2ee4cc95a355f1d9_2_1400x1100

Nepotul Allei Pugaciova vine cu declarații șocante pentru familia lui: s-a făcut vegetarian.

g_a17c91ab81204f0ed7289a0ed6f580e0_2_1400x1100

Aleona Vodonaeva revine la goliciunile de altă dată.

g_938f1a6f16f90b4b8ab5c0d55d6a7833_2_1400x1100

Natalia Podoliskaya se bucură de fecioraș. Îl ascunde, și în același timp, umple spațiul public cu poze noi.

g_e75e3374af5153e32fed0fb6bfa5c53f_2_1400x1100

Curaj demn de înaltă apreciere la o televiziune de propagandă a Kremlinului: Un invitat a cerut, în direct, ca Rusia să înceteze războiului din Ucraina

După un an de război, retorica propagandei ruse cu privire la Ucraina s-a schimbat dramatic. La televiziunile de propagandă a început s-a se ceară încetarea agresiunii.

Declarația curajoasă a fost făcută într-un talk-show pe postul rusesc NTV. Viktor Olevici, un propagandist care se prezintă „politolog” rus, un invitat frecvent al programelor de propagandă, a cerut încetarea războiului.

El a recunoscut că Occidentul, ajutând Ucraina, este mult mai puternic decât Rusia și, prin urmare, Moscova nu are nicio șansă să câștige acest război de uzură.

„Desigur, Occidentul are mai multe oportunități decât Rusia. Acest lucru este evident! (…) Occidentul, după ce a provocat Rusia și a produs daune permanente, continue, nu se va îndepărta de această oportunitate, mai ales că această oportunitate este mai mare decât capacitatea Rusiei de a continua în același sens… Occidentul are o marjă de siguranță mai mare decât Rusia… Este cu adevărat benefic pentru Rusia să iasă din acest conflict înainte ca Occidentul să ne dea o lovitură economică majoră care să ne epuizezi!” spuse Olevici, conform ziare.com.

O schimbare a retoricii este vizibilă și la unul dintre cei mai importanți propagandisti ai Kremlinului, Margarita Simonyan. După ce Haga a emis un mandat de arestare a dictatorului Federației Ruse, ea a început să-șu domolească discursul: s-a oferit să organizeze un „referendum adevărat” în teritoriile ocupate ale Ucrainei.

În urmă cu un an, ea i-a asigurat pe ruși că Forțele Armate ale Rusiei ”vor lua” Kievul în trei zile. Anterior, Rospropaganda i-a avertizat pe ruși că succesul pe front nu trebuie așteptat în viitorul apropiat.

Papa Francisc a fost spitalizat de urgență la Roma

Papa Francisc a fost spitalizat pentru verificări după ce a participat la o întâlnire programată la un spital din Roma, spun surse de la Vatican, conform ziare.com.

Cei apropiați Pontifului, inclusiv cei de la securitate, vor rămână peste noapte la Spitalul Gemelli, al doilea spital ca mărime din Italia, a declarat pentru BBC o persoană care are cunoștință directă despre această problemă.

Programul Papei Francisc a fost anulat pentru următoarele două zile, în timp ce controalele medicale continuă, a adăugat sursa.

În ianuarie, Papa Francisc, în vârstă de 86 de ani, a condus înmormântarea predecesorului său Papa Benedict al XVI-lea – care a fost primul papă care a demisionat din cauza unor probleme de sănătate.

Papa Francisc a indicat anterior că ar dori, de asemenea, să calce pe urmele lui Benedict în cazul în care sănătatea sa s-ar deteriora.

Femeie mușcată de o cobră, salvată de fiica sa. A supt veninul șarpelui din piciorul mamei

O studentă și-a salvat mama de la moarte după ce a fost mușcată de un șarpe veninos, sugând veninul din piciorul mamei sale. Incidentul s-a petrecut în orașul Puttur, din districtul Dakshina Kannada, India.

Mamata Rai, mama studentei Shramya Rai, a fost mușcată de o cobră în timp ce se afla în vizită la ferma bunicii fetei, relatează rotalianul.com, India Times.

Când un șarpe veninos mușcă un om, veninul pătrunde în fluxul sanguin și poate provoca o varietate de simptome, de la ușoare la severe, în funcție de tipul de șarpe și cantitatea de venin injectată.

Aceste simptome pot include durere, umflătură, roșeață, apariția de vezicule și necroza (moartea țesutului) în jurul zonei unde se află mușcătura, precum și efecte sistemice cum ar fi dureri de cap, greață, vomă, diaree, amețeli, leșin și dificultăți de respirație.

Dacă nu este tratată, mușcătura poate duce la complicații care pun viața în pericol, cum ar fi sângerări severe, leziuni ale organelor și insuficiență respiratorie.

În unele cazuri, veninul poate cauza paralizie, comă și chiar deces. Prin urmare, este important să solicitați imediat atenție medicală dacă dumneavoastră sau cineva pe care îl cunoașteți a fost mușcat de un șarpe, mai ales dacă este unul veninos.

Studenta și-a salvat mama, care fusese mușcată de un astfel de șarpe veninos, într-o scenă demnă de un film, sugând veninul din piciorul mamei sale.

Tânăra a câștigat ulterior multă admirație pentru curajul și calmul său. Ea frecventează Vivekananda Degree College din Puttur, iar mama sa, Mamata Rai, este membră a consiliului local ‘Keyyur Gram Panchayat’.

Mamata se afla în vizită la ferma propriei mame din Puttur când s-a întâmplat incidentul. Ea a intrat în zona agricolă pentru a porni pompa de apă și, neintenționat, a călcat pe o cobră, iar reptila a mușcat-o de picior.

Imediat ce și-a dat seama că a fost mușcată de un șarpe veninos, femeia a acoperit mușcătura cu un smoc de iarbă uscată pentru a împiedica răspândirea veninului către organele vitale ale corpului.

Shramya, fiica lui Mamata, și-a dat seama că iarba uscată nu va fi suficientă pentru a opri răspândirea veninului și a început să-i sugă veninul din picior.

Pentru că a salvat-o pe mama sa, studenta, care este și ghid în cadrul colegiului său, a primit numeroase laude.

Ea a afirmat că a văzut acest lucru în filme și a auzit cum funcționează această metodă de supt a veninului.

În multe țări cu venituri medii și scăzute, mușcăturile de șarpe sunt o problemă serioasă de sănătate publică.

După ce a stat în spital timp de o zi, Mamata a primit a fost externată în condiții bune de sănătate.

Sucul de iarnă care te detoxifiază şi slăbeşte
Articolul anterior
Retetă de sărbători! Pui kiev
Articolul următor