Brad Pitt deține dovezi compromițătoare cu Angelina

Dacă până acum se spunea că Brad este de acord cu condițiile Angelinei și că cei doi au semnat un contract, aflăm că, de fapt, actorul are un as în mânecă, pe care-l va folosi în cazul în care nu va fi o cutodie comună.

separator

Brad deține dovezi compromițătoare cu Angelina, pe care nu se va feri să le arate unui judecător dacă aceasta nu acceptă să fie custodie comună asupra celor șase copii.

Cei din staff-ul actorului spun că e vorba despre niște filmări care ar pune-o într-o lumină foarte proastă pe celebra actriță, și care i-ar diminua semnificativ șansele la o custodie totală a celor șase copii, scrie okmagazine.ro.

”Nimeni nu vrea să joace atât de murdar, însă Angelina și echipa ei par a fi dispuși să-l discrediteze pe Brad cu orice preț. (…) Da, a avut loc o ceartă între el și Maddox în avion, dar asta-i tot. Nu a fost niciun abuz”, mai spune cineva din echipa lui Brad.

DailyMail i-a contactat atât pe reprezentanții lui Brad, cât și pe cei ai Angelinei, însă, momentan, niciunul nu a comentat aceste informații referitoare la existența unor probe incriminatorii pentru Angelina.

Povestea unei femei din Moldova care cântărește 150 de kilograme! Ce face pentru a slăbi?
Articolul anterior
Lilu se implică în strângerea de fonduri pentru pompierul erou, decedat în incendiul de pe strada Uzinelor! Iată cum poţi ajuta familia tânărului
Articolul următor
Alte articole interesante