Businessmanul care o curtează pe balerina Volochkova a ieșit din anonimat.

Acum o lună, soția acestuia, modelul Nadejda Popkov, a povestit unor jurnaliști că o acuză pe Volochkova de faptul că ar atenta la soțul ei. Aceasta susține că balerina ar fi avut tupeul să-și petreacă vacanțele la vila cuplului. Nu a trecut mult timp, și a ieșit la vedere cu declarații și amantul Anastasiei Volochkova.

separator
dds

Omul de afaceri Serghei Popkov, cu zece ani mai în vârstă decât balerina, a povestit următoarele:

’’Pe Anastasia am cunoscut-o în cadrul unor concerte caritabile susținute de echipa ei în Crimeea. Atunci m-am oferit să-i ajut pe toți cu cazarea. De aici au pornit bârfele, precum că balerina ar fi înoptat în casa mea. Așa a fost, dar nu în calitate de iubită.
Soția mea a pornit acest circ mediatic. Nu știu cu ce ocazie se dă în spectacole ieftine. Nu i-am cumpărat Anastasiei case. Ne-am împrietenit și am ajutat-o cu sfaturi în procesul de construcție, i-am făcut cadou câteva obiecte de decor. Și atât. Acum sunt în proces de divorț cu soția. Nu am de gând să mă însor cu Volochkova. Dacă ar fi de voia mea, aș dori să am o soție ca ea lângă mine”, a declarat așa-zisul amant al balerinei.

Cum arată o zi din viața unei tinere, care este căsătorită cu un milionar. Suma uriașă pe care o cheltuie într-o zi

O tânără în vârstă de 23 de ani, care este căsătorită cu un milionar, a făcut public un videoclip în care a dezvăluit cum arată o zi din viața ei și care este motivul pentru care asoră să fie căsătorită cu un bărbat prosper din punct de vedere financiar.

Are 23 de ani, dar este căsătorită cu un milionar

Linda Andrade, în vârstă de 23 de ani, s-a născut în Statele Unite ale Americii, dar acum trăiește în Dubai, acolo unde duce o viață extravagantă. Nu este nevoită să muncească, călătorește frecvent cu prietenii și se bucură de activități care mai de care mai inedite.

În cadrul unui videoclip făcut pe rețelele sociale, tânăra le-a arătat prietenilor virtuali ce înseamnă să fie căsătorită cu un bărbat bogat și care este suma pe care o cheltuie într-o zi obișnuită.

Conform Daily Mail, ea a susținut că a cheltuit, într-o singură zi, mai bine de 16.0000 de dolari. Aproape 7.000 de dolari a plătit pe genți Chanel, 80 de dolari pe cafea, 400 de dolari pe un masaj, iar 500 pe coafor.

Deși sumele pe care le cheltuie zi de zi nu sunt tocmai de neglijat, aceasta susține că banii nu vin doar de la soțul ei, Ricky Andrade, care deține o afacere în criptomonede. La 19 ani, ea a cunoscut succesul după ce și-a lansat un business în domeniul spa, Flip Your Look.

Într-un alt videoclip care a devenit viral, tânăra susține că bărbații bogați sunt mai distractivi, deoarece nu sunt stresați.

Totodată, în cazul în care are o discuție aprinsă cu partenerul ei, acesta îi cere scuze întotdeauna oferindu-i cardul de credit ori cumpărându-idiferite cadouri.

Evident, dezvăluirile ei au stârnit numeroase reacții pe rețelele sociale: „Foarte bine pentru tine, dar ești fericită?”, „Îți mulțumim că ai dezvăluit, chiar eram stresată, mă întrebam cât cheltui”, „Am doar 30 de dolari cu care să trăiesc în următoarele două săptămâni”.

sursa: www.peroz.ro

Celebrul jucător ucrainean de hochei, Oleksandr Hmel, s-a stins pe câmpul de luptă. Avea doar 42 de ani

Celebrul jucător ucrainean de hochei, Oleksandr Hmel, și-a dat viața în lupta cu ocupanții. Bărbatul a luptat pe front chiar de la începutul invaziei Rusiei în Ucraina.

Potrivit TSN, sportivul a murit în regiunea Donețk, lângă Bahmut, pe 12 mai. Avea doar 42 de ani.

A fost în război din februarie 2022. La început, jucătorul de hochei a apărat Kievul de ruși, iar apoi, s-a înrolat în rândurile Forțelor Armate, îndeplinind sarcini de luptă în diferite puncte ale liniei frontului, conform presei ucrainene.

Un bărbat abandonat într-o cabină de telefon la doar șase zile de viață a aflat, după 60 de ani, cine sunt părinții lui

După zeci de ani în care și-a pus nenumărate întrebări despre cum a venit pe lume, un bărbat care a fost abandonat într-o cabină telefonică pe când avea doar șase zile de viață a aflat în sfârșit cine sunt părinții lui și de ce l-a părăsit mama.

După 60 de ani a aflat cine-i sunt părinții, după ce a fost abandonat

Cu două zile înainte de Crăciunul din 1966, adică pe 23 decembrie, bebelușul Chris Mason a fost descoperit într-o cabină telefonică din Lambeth, Anglia, transmite digi24.ro. 

Nu se știa nimic despre el și nu s-a găsit niciun indiciu care să ducă la identificare, așa că abia după ce a devenit adult a făcut un test ADN în urma căruia Mason a stabilit că avea origini italiene și irlandeze. 

Au urmat ani de căutări fără răspuns până când Mason a decis să participe la emisiunea „Long Lost Family: Born Without A Trace” a postului ITV, care tratează cazuri similare, prin intermediul căreia a făcut teste elaborate după care răspunsurile au început să apară. 

Toate investigațiile au stabilit că mama lui Mason era o femeie pe nume Elizabeth, care emigrase împreună cu soțul ei aviator american în Maine, SUA. 

Au avut trei copii, dar și o căsnicie nefericită și au decis să se despartă, dar totuși să împartă aceeași casă.

În timpul separării, Elizabeth a fost chelneriță și a avut o aventură cu un bucătar italian. Astfel a rămas însărcinată cu Mason. Soțul ei a dat-o afară din casă, așa că femeia însărcinată a decis să meargă la Londra cu cei trei copii ai ei, în speranța că va găsi sprijin la părinții ei, catolici irlandezi. 

Din păcate, părinții nu i-au oferit ajutorul de care avea nevoie și după ce l-a născut pe Mason, Elizabeth a decis să-l lase într-o cabină telefonică sperând că băiatul va ajunge într-o familie iubitoare și va avea o viață fericită. 

Emisiunea i-a găsit pe ceilalți copii ai femeii, iar fiica, Marie, i-a explicat lui Mason de ce l-a părăsit Elizabeth. „Era disperată. Cred că nu a avut de ales… Ne-a iubit și cred că l-a iubit, dar l-a părăsit ca să-l salveze”, a spus Marie. 

Din nefericire, Mason nu a putut să-și cunoască mama biologică, pentru că aceasta a murit în 2008. Dar a aflat că s-a luptat cu alcoolismul și cel mai probabil a băut pentru a face față vinovăției pe care o simțea pentru că l-a abandonat. 

Dar Mason și-a cunoscut doi dintre frații vitregi, pe Marie și Bobby. Cel de-al treilea copil a murit. 

A aflat, de asemenea, că tatăl său biologic, Dominic, este încă în viață. În vârstă de 79 de ani, Dominic a spus că n-a știut de existența lui. 

Mason, care are o familie fericită, a reușit să se împace cu situația și, până la urmă, a înțeles de ce mama lui l-a abandonat. „Trebuie să fi fost îngrozitor pentru mama mea… Eu nu am învinuit-o pentru nimic. Păcat că nu am avut ocazia să-i spun asta. Dacă rămânea în State probabil că aș fi avut o viață grea. Elizabeth a făcut ce a făcut pentru mine”, a spus el.

Au explodat în maşină în timp ce făceau dragoste. Ea era politiciană din Rusia
Articolul anterior
Vino la seminarul susţinut de Galina Tomaş: „Învăţăm să mâncăm inteligent”
Articolul următor