Ce cadou i-a făcut Filip Kirkorov lui Galkin!

Alla Pugaciova, tradițional, și-a invitat cei mai apropiați prieteni în palatul ei.

1420181386

O amică de-a familiei a postat pe rețelele de socializare câteva poze de la eveniment din care poți deduce lista de invitați: Alexandr Buinov alături de soție și, bineînțeles, Filip Kirkorov, de care cuplul Pugaciova-Galkin nu are șanse să se despartă nici în 2015.

1420181407

1420181422


Filip i-a adus în dar lui Maxim o coroniță regească marcă Dolce & Gabbana.
e89ed69243ff9c80e92fa2710c2d294c

Reacția lui Joe Biden când o jurnalistă i-a spus că 70% dintre americani îl consideră prea bătrân să mai candideze

Tema vârstei președintelui american Joe Biden care și-a anunțat recent candidatura pentru un al doilea mandat este intens dezbătură de americani. O jurnalistă l-a întrebat miercuri pe Biden ce le răspunde americanilor care spun că e prea bătrân.

joe biden se simte bine

„Ați spus că întrebările despre vârsta dumneavostră sunt legitime și că răspunsul dumneavostră va fi întotdeauna „doar fii atent la mine”, dar țara urmărește și sondajele recente care arată că 70% dintre americani cred că nu ar trebui să mai candidați. Ce le răspundeți ?”, a fost întrebarea jurnalistei la conferința de presă pe care Joe Biden a susținut-o la Casa Albă alături de omologul său sud-coreean Yoon Suk-yeol.

Prima reacție a lui Joe Biden, în vârstă de 80 de ani, a fost să râdă, apoi a spus: „Mă simt bine!”

 „Sunt încântat de această perspectivă”, a adăugat Joe Biden. „Ceea ce se întâmplă în următorii doi, trei, patru ani va determina cum va arăta următorul deceniu”, a adăugat liderul administraţiei de la Washington.

Întrebat despre Donald Trump, 76 de ani, preşedintele Biden a afirmat: „Îl cunosc bine şi ştiu pericolul pe care îl reprezintă pentru democraţia noastră”.

sursa

Hyundai își vinde fabricile din Rusia. Producția de mașini suspendată de anul trecut

Grupul sud-coreean Hyundai Motor intenţionează să părăsească Rusia şi să-şi vândă fabricile de producţie de acolo unei companii kazahe, a informat miercuri presa sud-coreeană, citată de Reuters.

Postul sud-coreean de televiziune MBC a relatat că negocierile pentru vânzarea fabricilor Hyundai din Rusia sunt în etapa finală, adăugând că producătorul auto aşteaptă aprobarea finală din partea guvernului rus.

”Este adevărat că sunt în desfăşurare discuţii cu privire la vânzare, dar nu s-a decis nimic”, a spus Hyundai Motor, potrivit postului TV.

În martie, Hyundai Motor a declarat că analizează ”diverse opţiuni” pentru operaţiunile sale din Rusia.

Multe fabrici din Rusia au suspendat producţia şi au concediat lucrători din cauza penuriei de echipamente de înaltă tehnologie, ca efect al sancţiunilor şi al exodului producătorilor occidentali de când Moscova a invadat Ucraina anul trecut.

Hyundai Motor şi-a suspendat operaţiunile din Rusia anul trecut.

Grupul, împreună cu afiliata Kia, se numără printre cei mai mari 10 producători auto din lume după vânzări şi construia aproximativ 200.000 de vehicule pe an în Rusia, aproximativ 4% din capacitatea sa globală de producţie.

Alături de Renault, Hyundai şi Kia au fost printre primele trei mărci din Rusia în funcţe de vânzări, înainte de război. Acum, pe măsură ce jucătorii globali s-au retras, mărcile chineze le înlocuiesc în economia de război a Rusiei.

Peskov: ,,Moldova riscă să fie absorbită de România”

Dmitrii Peskov afirmă că în Moldova au loc „procese interesante”. În opinia sa, Moldova se îndreaptă spre a fi „absorbită” de România.

Peskov: Moldova riscă să fie absorbită de România

Purtătorul de cuvânt al lui Putin a vorbit despre introducerea limbii române în toată legislația țării și excluderea așa-numitei moldovenești.El consideră că astfel țara își „îngrădește” suveranitatea, transmite Realitatea.md.

„Și-au distrus deja limba. Ei nu o mai numesc moldovenească. Vedem că Moldova se îndreaptă spre a fi absorbită de România. Vedem acțiuni care vizează îngrădirea deliberată a propriei suveranități”, a spus Peskov.

Vineri, declarații referitoare la Republica Moldova au fost făcute și de Dmitrii Medvedev, dar și de Maria Zaharova. Fostul președinte rus era indignat că Vladimir Putin are interdicție de a intra în țara noastră, iar purtătoarea de cuvânt a diplomației ruse – că premierul de la Chișinăul a anunțat despre sancțiuni pentru cei care vor purta panglica bicoloră pe 9 mai.

Bucatele de pe masa lui Adrian Ursu, demne de Masterchef!
Articolul anterior
Trucuri care te salvează rapid de micile imperfecţiuni
Articolul următor