Ce spune Smiley despre relația sa cu Gina Pistol?

De ceva timp, în presa din România curg gârlă știrile despre presupusa relație dintre Smiley şi Gina Pistol. Artistul a fost invitat, de către reporterii de la viva.ro, să confirme sau să infirme zvonurile despre relația sa cu vedeta Tv și iată ce a declarat.

separator
prelsmiley


În ciuda faptului că au fost surprinşi împreună în public de jurnalişti, atât artistul, cât şi prezentatoarea tv, au ocolit subiectul respectiv.

”Cine a zis asta?! Ştii câte lucruri se vorbesc peste tot. Nu am ce să vorbesc despre subiectul ăsta”, a declarat Smiley, când a fost întrebat de cei de la Viva, despre relaţia amoroasă pe care o are cu Gina Pistol.

Noua iubită a interpretului, chiar dacă a dat de înţeles că este un subiect sensibil pentru ea, a refuzat să spună detalii.

”Asta vreau să rămână privată! Nu vreau să comentez mai mult”, a afirmat prezentatoarea, potrivit cancan.ro.

Sursa

O moldoveancă își bătea periodic bătrâna pe care o îngrijea în Italia. Vezi imagini video, surprinse de către un vecin al blocului!
Articolul anterior
Vino la ,,Târgul de Caritate cu Lilu”! Brandurile autohtone își consolidează eforturile pentru a ajuta o mamă cu doi copii rămasă fără casă
Articolul următor
Alte articole interesante