Cea mai bogată rusoaică din lume, cu o avere de 7 miliarde de dolari, a crescut în orfelinat!

Cea mai bogată rusoaică din lume este declarată, în acest moment, Margarita Louis-Dreyfus. Aceasta are 54 de ani și o poveste de viață uluitoare. Anul trecut, femeia de afaceri a ocupat poziția 171 în lista celor mai bogați oameni din lume, potrivit Forbes, și locul 3 – în Suedia, averea ei fiind estimată la 7,5 miliarde de dolari.

separator
3229_photo_w980

Margarita Bogdanova are însă un destin copleșitor. În ciuda sărăciei cumplite în care a crescut, aceasta a devenit o miliardară de succes.

Ceea ce se cunoaște despre Margarita Bogdanova este faptul că la vârsta de 10 ani, după ce părinții săi ar fi murit într-un accident de tren, a rămas orfană și a fost crescută de bunicul ei, cu care locuia într-un cămin de tip familial din Sankt-Petersburg.

După ce a fost admisă la Colegiul de Comerț, Bogdnova a început să studieze în paralel cinci limbi străine, câșting totodată bani pentru a-și putea asigura existența. A muncit inițial într-o agenție de turism în calitate de traducător. 3235_photo_w980În una dintre vizite, aceasta a făcut cunoștință cu un student suedez. Tânărul îndrăgostit a cerut-o de soție, s-au căsătorit și au mers împreuna în Suedia, unde Bogdanova a fost anagajată într-o firmă ruso-suedeză. Din păcate, căsnicia acestora nu a durat mai mult de un an.

La 26 de ani, Bogdanova îl întâlnește pe cel care avea să-i devină al doilea soț, un bărbat în vârstă de 40 de ani, pe care l-a cunoscut în avion, în timpul unei călătorii de la Paris la New York. O lungă conversație, o cină la New York, plus alte ieșiri împreună, au pus bazele unei relații care a determinat-o pe Bogdonava să renunțe la jobul din Suedia și să se mute la Londra, alături de iubitul ei.

Rober nu era un simplu om de afaceri, acesta s-a dovedit a fi moștenitorul unui business grandios, de miliarde de dolari, deținut de imperiul Louis-Dreyfus, care se ocupa de industria cafelei, zahărului, bumbacului.3232_photo_w980

Dintr-o relație de concubinaj cu Rober Louis-Dreyfus, au apărut pe lume cei trei fii ai rusoaicei, aceasta fiind cerută în căsătorie abia după moartea mamei concubinului său. S-au căsătorit la Veneția și au avut o ceremonie de nuntă fără mare patos. În ciuda avuției lor, s-au mutat în Suedia și duceau un mod de viață modest, copii frecventau școala folosind transportul public.

Din păcate, Rober a fost diagnosticat cu leucemie și, în ciuda tratamentelor costisitoare, a piedut lupta cu boala. În 2009, cu puțin timp înainte să moară, Rober îi încredințează soției sale toate afacerile imperiului Louis-Dreyfus.3234_photo_w980Compania Louis Dreyfus Group aflată în gestiunea Margaritei Louis-Dreyfus se ocupă de afaceri cu combustibil și comert extern, pe langă activitățile din domeniul agriculturii. Acțiunile companiei depășesc în prezent 100 de miliarde de euro, iar averea rusoaicei este de peste 7 miliarde de dolari.

Și asta nu e tot! Margaritei Louis-Dreyfus este finanțatoarea clubului francez de fotbal ,,Marseille”, pentru care nu a făcut puține lucruri. După decesul lui Rober, echipa a câștigat campionatul Franței la fotbal. 3236_photo_w980În ciuda perioadei de criză de după 2008, Margarita nu renunță la echipa sa favorită de fotbal. Chiar dacă a fost sfătuită să facă acest lucru, femeia de afaceri a declarat că echipa își va continua activitatea, iar asta ,,în memoria lui Rober”.

Anul trecut, femeia de afaceri în vârstă de 54 de ani a devenit din nou mamă. Aceasta a născut două gemene cu actualui ei iubit, Philippe Hildebrand, un om de afaceri suedez în vârstă de 52 de ani. Jurnaliștii ruși de la ziarul ,,Комсомольская правда” au scos la iveală niște detalii curioase din trecutul Margaritei Bogdanova, care nu a vorbit niciodată despre părinții ei.

Potrivit investigațiilor efectuate de reporteri, nu a avut loc niciun accident feroviar în anul în care se presupune că ar fi murit părinții lui Bogdanova. Mai mult, aceasta nu ar fi locuit cu bunicul ei, ci ar fi frecventat o școală-internat, în care, de regulă, erau adăpostiți copiii ai căror părinți sufereau de alcoolism, aveau anetecedente penale ori se aflau la închisoare. Ulterior, Bogdanova și-ar fi continuat studiile la Colegiul de Comerț.

Oricare ar fi povestea din spatele acestei rusoaice bogate, destinul ei pare a fi rupt dintr-un fragment de film, în care o fată săracă, necăjită de soartă, ajunge să se afle în fruntea unui mare imperiu de afaceri pe care îl conduce și astăzi cu succes, datorită ambiției și caracterului său puternic.

Nicoleta Nucă nu a avut o copilărie ușoară. Află de ce
Articolul anterior
10 articole din garderoba femeilor, pe care bărbații le adoră
Articolul următor
Alte articole interesante