Chef de chef la ziua de naștere a lui Stas Mihailov!

Stas Mihailov a împlinit 45 ani. La aniversarea interpretului s-a adunat tot beaumond-ul rusesc.

separator
Stas27042014_2 Stas27042014_3 Stas27042014_4

Evenimentul a avut loc în unul din cele mai luxoase restaurante din Moscova, iar sărbătoritul a schimbat câteva ținute de-a lungul serii.

Surpriza cea mai mare a fost un tort enorm, un Stas Mihailov în mărime naturală din aluat, primit cadou de la soția Inna.

Stas27042014_1

Vezi cum s-au distrat invitații.

Stas27042014_5 Stas27042014_6 Stas27042014_7 Stas27042014_8 Stas27042014-3
Stas27042014-5

Sosia lui Kim Kardashian a murit la spital, în timp ce își făcea o nouă intervenție chirurgicală

Christina Ashten Gourkani, despre care se spune că este sosia celebrei Kim Kardashian, în vârstă de 34 de ani, a suferit un stop cardiac la spital în primele ore ale dimineții de joi, 20 aprilie, scrie Stirileprotv.ro.

Familia ei a organizat o petiție pe GoFundMe pentru a strânge bani pentru costurile funerare ale acesteia, care a strâns în prezent peste 3.500 de dolari (2.800 de lire sterline), obiectivul fiind stabilit la 40.000 de dolari (32.000 de lire sterline), scrie Daily Star.

Petiția conține, de asemenea, și o declarație sfâșietoare din partea familiei. „După ce am ajuns la spital la scurt timp după apelul telefonic al unei rude, familia noastră a continuat să trăiască un coșmar, deoarece am fost informați că sănătatea și bunăstarea ei au continuat să se degradeze, după ce a suferit un stop cardiac. Moartea ei bruscă și tragică este în prezent investigată ca fiind o crimă legată de o procedură medicală care a luat o întorsătură nefastă”.

Familia a descris-o pe Ashten ca fiind „un spirit liber grijuliu și iubitor”, care „făcea persoana introvertită din ea să fie specială”. „Christina Ashten Gourkani, vei fi pentru totdeauna îngerul nostru păzitor”, se mai arată în descrierea postării.

Nu este încă clar ce operație a suferit Ashten chiar înainte de a muri.

Apropiații modelului și cei care o cunoșteau prin intermediul postărilor sale de pe platforma pentru adulți OnlyFans au început să-i aducă omagii.

„Sunt atât de dărâmat să aud de pierderea ta, ai plecat prea devreme. Ashten era frumoasă și naturală”, a scris un coleg de breaslă al modelului.

„Încă nu-mi vine să cred. Speram să nu fie adevărat… ne vei lipsi atât de mult. Mereu vie în inimile noastre”, a scris o colegă a femeii.

„Atât de trist că tocmai a murit din cauza operațiilor. Este atât de înfricoșător pentru că, într-adevăr, nu știi niciodată dacă vei muri din cauza acestora”, a postat pe Instagram un alt coleg.

Minus 9 grade, la sfârșitul lunii aprilie, în România. Unde a fost înregistrat gerul

Cea mai scăzută temperatură din judeţul Maramureş, minus 9 grade Celsius, a fost înregistrată, joi dimineaţă, în Munţii Rodnei, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureş, Dan Bucă.

Ce să nu faci niciodată când e ger. Te poate ucide în câteva secunde!

„Azi dimineaţă s-au înregistrat minus 9 grade Celsius, la staţia meteorologică Iezer din Munţii Rodnei. Practic, am avut cea mai scăzută temperatură din judeţ, aproape de sfârşitul lunii aprilie”, a spus Dan Bucă, transmite realitatea.net.

De asemenea, în Munţii Maramureşului, Gutâi şi Ţibleş se află un strat consistent de zăpadă depus în ultimele zile, care s-ar putea topi brusc odată cu încălzirea vremii. 

Peste 200 de morminte cu coroane funerare ale luptătorilor Wagner, descoperite într-un oraș din Siberia

Peste 200 de morminte cu coroane funerare având însemnele Wagner au fost descoperite într-un cimitir din Siberia, relatează site-ul local de știri Tayga.info citată de hotnews.ro.

Săptămâna trecută, au apărut informații potrivit cărora un cimitir cu mormintele a 53 de luptători din grupul rus de mercenari Wagner a fost descoperit în regiunea siberiană Irkutsk.

Acum, ultimele morminte proaspăt săpate în orașul Novosibirsk reflectă numărul tot mai mare de luptători pe care gruparea de mercenari îi pierde.

Tayga.info scrie că mulți dintre luptătorii morți nu se află pe listele oficiale ale deceselor din Rusia.

Grupul paramilitar rus Wagner este o entitate privată, dar managementul și operațiunile sale sunt „profund interconectate” cu comunitatea militară și de informații din Rusia, potrivit Centrului pentru Studii Strategice și Internaționale (CSIS), un think tank american.

Acesta este condus de Evgheni Prigojin, care a fost la un moment dat supranumit „bucătarul lui Putin”.

Mihail Galustean cu soția în Bali! Poze cu cei doi
Articolul anterior
Prepară singură o loţiune pentru pielea iritată după epilare
Articolul următor