Cine e actriţa Cansu Dere din „Puterea Destinului”?!

În vârstă de 34 de ani, Cansu Dere este considerată una din cele mai frumoase actriţe din lume. A debutat în lumea televiziunii într-un mod curios, mai ales că era studentă la Facultatea de Arheologie când a fost aleasă la un casting pentru un rol într-un serial în 2004.

separator

Datorită frumuseţii şi talentului nativ, ea a fost contractată să-i dea viaţă Sîlei în serialul cu acelaşi nume în 2006, proiect la care a filmat până in 2008. Celebritatea i-a adus însă şi multe contracte avantajoase cu firme de renume, ea fiind la această oră imaginea L’Oreal şi Avon în Turcia.

cansu-dere-861916l

Cansu Dere a cunoscut succesul cu serialul „Puterea destinului”, însă confirmarea talentului i-a fost oferită după ce a început să fie curtată de câţi mai mulţi producători de filme şi seriale din Turcia. Cansu Dere vorbeşte fluent spaniola, engleza şi turca, e pasionată de muzica celor de la Depeche Mode, Pink Floyd, Serge Gainsbourg, Ray Charles, Bryan Ferry şi Leonard Cohen, scrie apropotv.ro.

Printre cărţile ei preferate se număra cărţile lui Oğuz Atay, Irvin Yalom, „Pasareă pictată” (Jerzy Kosinski), dar şi „De veghe în lanul de secară” (J.D. Salinger).

12682-587953424581403-1859554777-nphoto

HD Studio premiat la gala „Notorium Awards 2016”! Vezi cu ce premiu a ajuns acasă
Articolul anterior
Sunt incomode, dar le poartă toate vedetele. Cum arată sandalele create de Kanye West!
Articolul următor
Alte articole interesante