Cine e actriţa Cansu Dere din „Puterea Destinului”?!

În vârstă de 34 de ani, Cansu Dere este considerată una din cele mai frumoase actriţe din lume. A debutat în lumea televiziunii într-un mod curios, mai ales că era studentă la Facultatea de Arheologie când a fost aleasă la un casting pentru un rol într-un serial în 2004.

separator

Datorită frumuseţii şi talentului nativ, ea a fost contractată să-i dea viaţă Sîlei în serialul cu acelaşi nume în 2006, proiect la care a filmat până in 2008. Celebritatea i-a adus însă şi multe contracte avantajoase cu firme de renume, ea fiind la această oră imaginea L’Oreal şi Avon în Turcia.

cansu-dere-861916l

Cansu Dere a cunoscut succesul cu serialul „Puterea destinului”, însă confirmarea talentului i-a fost oferită după ce a început să fie curtată de câţi mai mulţi producători de filme şi seriale din Turcia. Cansu Dere vorbeşte fluent spaniola, engleza şi turca, e pasionată de muzica celor de la Depeche Mode, Pink Floyd, Serge Gainsbourg, Ray Charles, Bryan Ferry şi Leonard Cohen, scrie apropotv.ro.

Printre cărţile ei preferate se număra cărţile lui Oğuz Atay, Irvin Yalom, „Pasareă pictată” (Jerzy Kosinski), dar şi „De veghe în lanul de secară” (J.D. Salinger).

12682-587953424581403-1859554777-nphoto

Un nou șoc pe piața bancară: Acțiunile Deutsche Bank au scăzut puternic vineri

Acțiunile Deutsche Bank au scăzut cu peste 13% vineri dimineață, în urma unei scumpiri puternice a asigurării împotriva riscului neplăţii (CDS), alimentând îngrijorări cu privire la rezistenţa băncilor europene, scrie digi24.ro, citând CNBC.

Российский филиал Deutsche Bank подозревают в причастности к «молдавской  схеме» - NewsMaker

Acțiunile băncii germane au scăzut pentru a treia zi consecutiv și au pierdut acum mai mult de o cincime din valoarea lor în această lună.

Salvarea de urgență a Credit Suisse prin achiziționarea de către UBS ca urmare a prăbușirii Băncii Silicon Valley din SUA a declanșat îngrijorare în rândul investitorilor, amplificată și de deciziile de politică monetară luate de Rezerva Federală a SUA miercuri.

Autoritățile de reglementare elvețiene și globale, dar și băncile centrale au sperat că intermedierea vânzării Credit Suisse către rivalul său va duce la calmarea piețelor, dar investitorii rămân în mod clar sceptici că tranzacția ar fi suficientă pentru a limita problemele din sectorul bancar.

Rivala Deutsche Bank, Commerzbank, ale cărei acţiuni s-au depreciat cu 8,50%, şi Société Générale (-6,72%) înregistrează unele dintre cele mai puternice reculuri în sector.

Un preot din Moscova a bătut o pensionară care vindea flori la câțiva metri distanță

Un pretins sjulitor al bisericii din Moscova a agresat o bătrână, ziua în amiaza mare. Bărbatul agresiv cerea de pomană lângă stația de metrou Marksistskaia, iar pensionara vindea flori la câțiva metri distanță. Presupusul preot a lovit-o pe femeie cu piciorul, în timp ce ținea o icoană în mâini.

Un preot din Moscova a agresat o pensionară: A lovit-o cu piciorul

Canalul Baza relatează că pensionara ar fi decis să-și comercializeze florile puțin mai aproape de locul în care cerșea preotul. Reieșind din imaginile surprinse, „concurentul” nu a apreciat inițiativa femeii, transmite realitatea.md.

Fără să lase icoana din mâini, bărbatul a lovit-o pe bătrână cu piciorul. Cu ochii în lacrimi, femeia a cerut ajutorul trecătorilor.

În cele din urmă, femeia s-a dovedit a fi mai bună la suflet decât preotul, refuzând să cheme ambulanța și poliția.

Mark Zuckerbeg a devenit tată a treia oară

Mark Zuckerbeg, cofondatorul Facebook, a devenit tată din nou. Soția lui, Priscilla, a născut o fetiță, care a primit numele Aurelia.

Fericire în familia lui Mark Zuckerberg: A devenit tată de fetiță

„Bine ai venit pe lume, Aurelia Chan Zuckerbeg. Ești o mică binecuvântare”, a scris acesta pe Facebook.

Mark Zuckerberg este un antreprenor, dezvoltator de software și filantrop american care este cel mai bine cunoscut ca co-fondator și CEO al Facebook, cea mai mare platformă de socializare din lume.

Născut pe 14 mai 1984, la New York, Zuckerberg a dezvoltat de la o vârstă fragedă un interes pentru calculatoare și programare.

A urmat cursurile Universității Harvard, unde a lansat prima versiune a Facebook în 2004 ca site de rețea socială pentru studenții de la Harvard.

HD Studio premiat la gala „Notorium Awards 2016”! Vezi cu ce premiu a ajuns acasă
Articolul anterior
Sunt incomode, dar le poartă toate vedetele. Cum arată sandalele create de Kanye West!
Articolul următor