Cine este miliardarul care o ajută pe frumoasa balerină Vica Blochina

În showbiz, acest domn este considerat „îngerul” Vicăi. Președintele onorific de la “Steaua” i-a fost sprijin balerinei nu de puține ori. Între fosta iubită a lui Victor Pițurca și omul de afaceri Viorel Păunescu exista o prietenie trainică, ce durează de aproape 20 de ani, scrie Cancan.ro

separator
61764511

Vica Blochina a ieșit în oraș alături de amica sa, întâlnindu-se cu fostul ei patron și protector de pe vremea faimosului “Melody”. Vestit încă din timpul “Epocii de aur”, acolo se aduna toată elita: fotbaliști, oamenii de partid sau de stat, în frunte cu fiul fostului dictator, Nicu Ceaușescu.

“Melody” a fost rampa de lansare atât pentru Vica, cât și pentru multe alte femei chiar și din actualul Senat al României. Se zvonește că fosta balerină, care și-a încercat norocul și ca prezentatoare la ProTv București, ar fi rămas fără job, așa că întâlnirea cu Viorel Păunescu nu e deloc întâmplătoare.

61764517

Viorel Paunescu gesticula ca sa se faca mai bine inteles

Viorel Paunescu a fost seful Melody si a reusit sa conduca o afacere de succes, pe vremea cand acestea erau extrem de rare daca nu inexistente, iar frumoasa lituanianca, atunci proaspat sosita in Romania, a frant multe inimi dansand pe scena. Cel care a cucerit-o cu adevarat a fost selectionerulVictor Piturca, cu care a trait aproape 18 ani, iar Vica i-a daruit un fiu, pe Edan.

Salon de infrumusetare la Intecontinental

In tot acest timp, Viorel Paunescu a fost un sprijin pentru Vica, fiind printre putinii care a ajutat-o atunci cand avea probleme. Nu ca ar fi avut vreo legatura neortodoxa, ci pur si simplu fiindca este un domn, fiind recunoscut pentru gesturile si caracterul sau aparte. Tot Viorel Paunescu a ajutat-o in urma cu mai multi ani, cand Piturca l-a rugat sa o sprijine pentru a avea o activitate. Paunescu detinea atunci hotel Intercontinental (la sfarsitul anilor ’90) si i-a oferit in chirie simbolica un spatiu in hotel, unde sa se ocupe de un salon de infrumusetare. Tot omul de afaceri, presedinte onorific la clubul “Steaua Bucuresti”, a fost cel care i-a sfatuit pe amandoi de bine, cand Vica era la cutite cu fostul ei iubit, pe tema pensiei de intretinere pentru micutul Edan…

61764522

alte Articole interesante