Clasament schimbat la Eurovision? Două ţări au transmis greşit rezultatele votingului

Incident nemaiîntâlnit la concursul Eurovision 2015! Două ţări au oferit în finala concursului rezultate greşite ale votului. Astfel, clasamentul final ar putea fi schimbat.

separator
clasament-eurovision

Mai exact, Macedonia şi Muntenegru au oferit doar rezultatele televotingului, adică voturile telespectatorilor din ţările respective, fără a face media cu voturile juriului de specialitate.

Dacă se decide anularea voturilor celor două ţări, din cauza greşelii comise, unele trupe ar putea urca în clasament. Trupa Voltaj ar obţine locul 13, şi nu 15, cum era inţial.

În cazul în care voturile se recalculează, anumite ţări nu vor suferi modificări în clasament, întrucât acestea nu au primit niciun punct de la telespectatori sau juriul de specialitate.

Prin urmare, clasamentul final ar putea arăta astfel:

1. Suedia: Mans Zelmerlöw – “Heroes” (355 puncte – a pierdut 10 puncte)

2. Rusia: Polina Gagarina – “A milion voices” (290 puncte – a pierdut 13 puncte)

3. Italia: Il Volo – “Grande Amore” (279 de puncte – a pierdut 13 puncte)

4. Belgia: Loïc Nottet – “Rhythm Inside” (216 puncte – a pierdut 1 punct)

5. Australia: Guy Sebastian – “Tonight Again” (196 puncte)

6. Letonia: Aminata – “Love Injected” (186 puncte)

7. Estonia: Elina Born & Stig Rasta – “Goodbye to yesterday” (103 puncte – a pierdut 3 puncte)

8. Norvegia: Morland & Debrah Scarlett – “A monster like me” (102 puncte)

9. Israel: Nadav Guedj – “Golden boy” (94 de puncte – a pierdut 3 puncte)

10. Georgia: Nina Sublatti – “Warrior” (51 de puncte – ex loc 11) 11. Azerbaidjan: Elnur Hüseynov – “Hour of the wolf” (41 de puncte – ex loc 12, a pierdut 8 puncte)

12. Muntenegru: Knez – “Adio” (40 de puncte – ex loc 13, a pierdut 4 puncte)

13. Romania: Voltaj – “De la capat/ All over again” (35 de puncte – ex loc 15)

14. Serbia: Bojana Stamenov – “Beauty never lies” (31 de puncte – ex loc 10, a pierdut 22 de puncte)

15. Armenia: Genealogy – “Face the shadow” (31 de puncte – ex loc 16, a pierdut 3 puncte)

16. Lituania: Monika Linkytė & Vaidas Baumila – “This time” (30 de puncte – ex loc 18)

17. Slovenia: Maraaya – “Here for you” (27 de puncte – ex loc 14, a pierdut 12 puncte)

18. Grecia: Maria-Elena Kyriakou – “One last breath” (23 de puncte – ex loc 19)

19. Ungaria: Boggie – “Wars for nothing” (19 puncte – ex loc 20) 20. Spania: Edurne – “Amanecer” (13 puncte – ex loc 21, a pierdut 2 puncte)

21. Albania: Elhaida Dani – “I᾿m alive” (12 de puncte – ex loc 17, a pierdut 22 de puncte)

22. Cipru: John Karayiannis – “One thing I should have done” (11 puncte)

23. Polonia: Monika Kuszyńska – “In the name of love” (10 puncte)

24. Marea Britanie: “Electro Velvet – Still In Love With You” (5 puncte)

25. Franta: Lisa Angell – “N᾿oubliez pas” (4 puncte)

26. Germania: Ann Sophie – “Black Smoke” (0 puncte)

27. Austria: The Makemakes – “I Am Yours” (0 puncte)

Portarul naționalei de fotbal a Iranului a fost suspendat și amendat, după ce a îmbrățișat o femeie fără hijab care intrase pe teren să-l felicite

Portarul iranian Hossein Hosseini, 31 de ani, 11 selecții la națională, a fost suspendat un meci și amendat cu 3 milioane de riali, aproximativ 6.800 de euro, după ce a îmbrățișat o fană care a intrat pe teren, vineri, 12 aprilie, să-l felicite, la finalul meciului echipei sale, Esteghlal, cu Aluminium Arak, relatează Iran International.

În republica islamică este interzis în mod fundamental atingerea de către femei a celor care nu sunt membri ai familiei imediate.

În videoclip se vede cum tânăra, care nu purta hijabul obligatoriu, intră pe gazon și îl strigă pe Hosseini. Stewarzii încearcă să o oprească, trăgând-o de haine. Goalkeeperul o vede, vine și o îmbrățișează.

I-a dat tricoul și a protejat-o de poliție

Ulterior, el i-a dat tricoul lui și femeia l-a fluturat mândră în fața fanilor, care strigau „rușine să vă fie” față de acțiunea poliției.

După meci, portarul naționalei iraniene, care a protejat-o pe femeie de intervenția brutală a poliției, a încercat să se explice: „Ce ar fi trebuit să fac, ea doar m-a îmbrățișat”.

Ulterior, Hosseini a fost pedepsit pentru îmbrățișare. Comitetul de Disciplină (FFI) al Federației Iraniene l-a suspendat pentru un meci și i-a impus o amendă de trei milioane de riali, aproximativ 6.800 de euro.

Este pentru prima dată în istoria fotbalului iranian când o femeie a intrat pe terenul unui stadion.

sursa

Schimbare majoră la Instagram. Unele fotografii vor fi blurate automat. Care este motivul

Instagram va testa funcţii care blurează mesajele care conţin nuditate, pentru a proteja adolescenţii şi pentru a preveni potenţialii escroci să ajungă la ei, a anunţat joi compania mamă Meta, în timp ce încearcă să atenueze îngrijorările cu privire la conţinutul dăunător din aplicaţiile sale, transmite Reuters.

Gigantul tehnologic este supus unei presiuni crescânde în Statele Unite şi Europa din cauza acuzaţiilor că aplicaţiile sale dau dependenţă şi alimentează probleme de sănătate mintală în rândul tinerilor.

Meta a spus că funcţia de protecţie pentru mesajele directe ale Instagram va folosi învăţarea automată de pe dispozitiv pentru a analiza dacă o imagine trimisă prin serviciul său conţine nuditate.

Funcţia va fi activată în mod prestabilit pentru utilizatorii sub 18 ani, iar Meta va anunţa adulţii pentru a-i încuraja să o activeze.

”Deoarece imaginile sunt analizate pe dispozitivul în sine, protecţia împotriva nudităţii va funcţiona şi în chaturile criptate end-to-end, unde Meta nu va avea acces la aceste imagini – cu excepţia cazului în care cineva alege să ni le raporteze”, a spus compania.

Spre deosebire de aplicaţiile Meta Messenger şi WhatsApp, mesajele directe de pe Instagram nu sunt criptate, dar compania a spus că intenţionează să lanseze criptarea pentru serviciu.

Meta a mai spus că dezvoltă tehnologie pentru a ajuta la identificarea conturilor care ar putea fi implicate în escrocherii sexuale şi că testează noi mesaje pop-up pentru utilizatorii care ar fi putut interacţiona cu astfel de conturi. În ianuarie, gigantul reţelelor sociale a spus că va ascunde mai mult conţinut de adolescenţii prezenţi pe Facebook şi Instagram, adăugând că acest lucru va face mai dificil să întâlnească conţinut sensibil, cum ar fi sinuciderea, auto-vătămarea şi tulburările de alimentaţie.

Procurorii generali din 33 de state americane, inclusiv California şi New York, au dat compania în judecată în octombrie, spunând că a indus în eroare publicul în mod repetat cu privire la pericolele platformelor sale.

În Europa, Comisia Europeană a solicitat informaţii despre modul în care Meta protejează copiii de conţinutul ilegal şi dăunător.

sursa

Un influencer de 20 de ani s-a înecat, în timp ce înregistra un videoclip pentru rețelele de socializare

Artistul de muzică funk Diego Kauã Oliveira Santos, 20 de ani, cunoscut sub numele de MC Dieguin Md, s-a înecat în barajul de pe lacul Salto Grande, în Americana, statul brazilian São Paulo. Accidentul s-a produs marți, 16 aprilie. Potrivit Poliției Civile, tânărul înregistra un videoclip pentru rețelele de socializare când s-a înecat, relatează Correio Braziliense.

Un martor a spus că MC Dieguin se afla într-un rezervor de apă înainte de a cădea în baraj, potrivit raportului poliției.

Santos a alunecat și a căzut în lac în timp ce filma o cascadorie pentru fanii săi. Un curent l-a prins și l-a scufundat.

Moartea este clasificată drept „moarte inexplicabilă” și, prin urmare, a fost dispusă o anchetă de către experți: „Ancheta este în desfășurare”, se spune.

„Martorii care se aflau cu victima au încercat să-l salveze, fără succes. Au sunat apoi Pompierii, care nu au reușit să-l readucă la viață. Raportul a fost înregistrat ca moarte suspectă”, a declarat Secretariatul pentru Securitate Publică din São Paulo într-un comunicat.

La câteva ore după tragedie, fratele lui Diego a postat un mesaj pe canalul de Instagram al victimei și a împărtășit vestea tristă fanilor fratelui său.

Mc Dieguin avea peste 140.000 de urmăritori pe Instagram.

El a devenit cunoscut în Brazilia prin munca sa de muzician funk. Pe canalele sale de socializare, a distribuit postări care îl arătau în studiouri de muzică, dar și clipuri în care se bucura de faima sa, alături de femei frumoase pe marginea piscinei sau în mașini scumpe.

sursa

Cele mai influente femei din lume potrivit Forbes!
Articolul anterior
Coafuri pentru miresele cu forme
Articolul următor