Concurenţii de la “MasterChef”, înjurați și jigniți!

Jurații Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea nu pierd nicio ocazie de a-i jigni pe concurenții la titlul de cel mai bun bucătar. Aceștia fie le sparg farfurii în faţă, fie îi “ucid” cu priviri ce le taie respiraţia.

separator
Concurenţii de la “MasterChef”, înjurați și jigniți!

Fiecare confruntare cu juraţii de la “MasterChef” a devenit o probă de rezistenţă psihică.

Dacă maestrul Scărlătescu nu are dispoziție, mâncarea pregătită cu mare chin şi trudă poate sfârși direct pe pardoseală, fireşte, amestecată cu cioburile farfuriei care se face ţăndări atunci când e aruncată cât colo.

Florin Dumitrescu e ceva mai rezervat când e vorba de gesturi violente, dar nu face economie câtuşi de puţin la invective, înjurături şi jigniri atunci când ceva din farfuria aspirantului îl deranjează şi nu se încadrează în aşteptările sale.

Ca într-o veritabilă echipă de “torţionari”, Sorin Bontea şi-a ales, de la emisiune la emisiune, modalitatea de a-i tortura pe concurenţi: îi “ucide” cu priviri tăioase care, cu siguranţă, fac ca sângele să le îngheţe în vene bieţilor bucătari amatori.

Când scapă din “ancheta” culinară, aspiranţii la titlul de cel mai bun bucătar sunt pe cât de epuizaţi şi de traumatizaţi din cauza tratamentului la care au fost supuşi, pe atât de înverşunaţi împotriva celor trei juraţi.

“După, sunt terminaţi, sunt storşi ca o lămâie, dar tot ar fi în stare să-l strângă de gât pe oricare dintre juraţi. Unii dintre concurenţi au mărturisit, chiar cu lacrimi în ochi, că nu au trăit în viaţa lor momente mai umilitoare, din cauza tratamentului josnic la care au fost supuşi. Dar oamenii trebuie să ştie că ăsta e doar un show…”, au dezvăluit surse din televiziunea din Pache Protopopescu.

Sursa

Diana Dumitrescu, absolut goală!
Articolul anterior
Leonardo DiCaprio a ratat din nou Oscarul!
Articolul următor
Alte articole interesante