Cristiano Ronaldo va fi din nou tată? Cum au apărut zvonurile

În ultimele ore, toate publicațiile de peste Ocean au scris că celebrul fotbalist ar putea deveni tată. Câteva poze sugestive postate de celebrul fotbalist, dar și de către iubita sa, Georgiana Rodriguez, pe conturile de socializare, au alimentat speculațiile.

separator

Prima poză care a trezit suspiciuni este o imagine în care cei doi apar pe o canapea, amândoi atingând ,,mai special” abdomenul modelului, în vârstă de 22 de ani. Internauții au lăsat zeci de comentarii în care îi întrebau pe cei doi dacă nu cumva se pregătesc să devină părinți.ronaldo-girlfriend-a-1

Ulterior, Georgiana, iubita fotbalistului, a postat la rândul ei o fotografie dintr-un cabinet medical, incitând zvonurile despre o posibilă sarcină. Totuși, modelul a motivat prezența ca fiind o vizită în scop estetic, potrivit okmagazine.ro.

azqs

Fotbalistul are deja un băiețel, pe nume Cristiano Ronaldo Jr., în vârstă de 6 ani, dintr-o relație anterioară a fotbalistului cu o femeie necunoscută. Cristiano Ronaldo și Georgiana și-au recunoscut relația anul trecut, în luna noiembrie, pe când se aflau împreună la Disneyland Paris.

Părul cu print de leopard. Tu ai îndrăzni să-ți faci așa o schimbare de look?
Articolul anterior
Adevărul despre vaccinul ROR. Japonezii au renunțat la el în urmă cu un sfert de secol
Articolul următor
Alte articole interesante