Cum arată echipa filmului “Pretty Woman” după 25 de ani!

Cel mai îndrăgit film al anilor ’90, “Pretty Woman”, împlinește în această lună 25 de ani. Iar Richard Gere și Julia Roberts, actorii care au jucat rolurile principale, s-au reunit pentru a da un interviu care va fi difuzat de NBC.

separator

O poză cu actorii și regizorul face deja furori pe internet. Și dacă unii internauți spun că personajele arată la fel de bine, alții declară că bărbații au îmbătrânit foarte mult.

În “Pretty Woman” , rolurile principale le revin actorilor Richard Gere, Julia Roberts și Hector Elizondo. Inițial s-a dorit ca filmul să fie o dramă neagră despre prostituția din New York, însă filmul a fost regândit și transformat într-o comedie romantică.

Scenariul este centrat pe norocul unei prostituate din Hollywood, Vivian Ward, care este angajată de un om de afaceri foarte bogat, Edward Lewis, să fie escorta lui la mai multe întâlniri sociale și de afaceri, iar relația lor se dezvoltă pe durata șederii de o săptămână a lui Vivian la el în camera de hotel.

Pelicula a avut succes instant și a devenit unul dintre filmele din 1990 cu cele mai mari încasări,estimate la 463.4 milioane de dolari.

Rochia lui J. Lo care a fost comentată tot weekend-ul
Articolul anterior
Rochii de mireasă de inspirație Disney
Articolul următor
Alte articole interesante