Cum au sărbătorit Paștele vedetele de peste ocean!

Vedetele de peste ocean au s

separator
ărbătorit Paștele în weekend-ul trecut. Acestea au umplut rețelele sociale cu poze de sărbătoare. Kim Kardashian și Kanye și-au dus fetița la biserică, în timp ce Miley Cyrus a ales să se costumeze în iepure, potrivit urban.ro.

Taylor Swift a ieșit la vânătoare de ouă vopsite și a fost în competiție directă cu fratele ei.

Mariah Carey și Nick Cannon s-au reunit pentru a-i duce pe gemeni la o vânătoare de ouă de Paște, iar Kim Kardashian  i-a pregătit un cadou special lui North West. Familia regală britanică a ieșit la biserică, iar modelul Alessandra Ambrosio s-a gândit să dea o petrecere de Paște.

11055992_397513103762247_994290270_n_tb628 - копия 11116813_923263784390359_116725010_n_tb628 - копия 11137629_522850071186555_420905501_n_tb628 - копия hepta_1992151_tb628 - копияhepta_1992157_tb628 - копия
hepta_1992191_tb628 - копия hepta_1992193_tb628 - копия hepta_1992194_tb628 - копия hepta_1992208_tb628 hepta_1992212_tb628 - копия
hepta_1992385_tb628 hepta_1992388_tb628 mariah-carey-nick-cannon-reunite-on-easter-01_tb628 neil-patrick-harris-family-easter-photo-01_tb628 neil-patrick-harris-family-easter-photo-02_tb628

Încă un convoi de civili, atacat de ruși în Harkov. Sunt cel puțin 20 de morți

O coloană de mașini în care se aflau civili a fost bombardată în zona Harkov, nord-estul Ucrainei, anunță șeful administrației regionale, Oleg Sinegubov, citat de Ukrainska Pravda și BBC.

Atacul a avut loc în orașul Kupiansk, aproape de granița cu Rusia, preciezază oficialul, fără să menționeze când s-a întâmplat totul.

„Conform datelor preliminare, 20 de persoane au murit în mașini. La fața locului au plecat oamenii legii și experții. Se desfășoară o anchetă. Se clarifică detaliile. Ocupanții au atacat civilii care au încercat să scape de bombardamente. Aceasta este o cruzime care nu are nicio justificare”, a scris Sinegubov într-o postare pe rețelele sociale.

Informațiile despre atac nu au putut fi verificate în mod independent, precizează BBC.

Anunțul privind atacul din Harkov vine la o zi după ce 30 de civili au murit și 88 au fost răniți după ce un convoi umanitar format din civili care se deplasa în apropierea orașului Zaporojie a fost bombardat de forțele ruse.

„Oamenii stăteau la coadă pentru a părăsi teritoriul ocupat temporar pentru a-și lua rudele și a aduce ajutoare”, a spus Oleksandr Starukh, șeful administraţiei militare a regiunii Zaporojie.

sursa

Gazoductul Grecia-Bulgaria a devenit operațional. Ursula Von der Leyen: „Înseamnă eliberare de dependența de gazul rusesc”

Grecia și Bulgaria au început sâmbătă exploatarea comercială a gazoductului IGB. Conducta urmează să contribuie la reducerea dependenței Europei de sud-est de gazul rusesc și la creșterea securității energetice a continentului, scrie Reuters.

Ursula von der Leyen menacée d'une motion de censure au Parlement européen  - La Libre

Gazoductul de 182 de kilometri va reprezenta un ajutor pentru Bulgaria, care se străduiește să-și asigure aprovizionarea cu gaze la prețuri accesibile încă de la sfârșitul lunii aprilie, când gigantul rus Gazprom a întrerupt livrările, după refuzul Sofiei de a plăti în ruble.

„Această conductă schimbă datele problemei. Este o schimbare de joc pentru Bulgaria și pentru securitatea energetică a Europei. Și înseamnă libertate. Înseamnă eliberare de dependența de gazul rusesc”, a declarat șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în timpul ceremoniei de inaugurare, care a avut loc la Sofia și la care au participat oficiali din Bulgaria, Grecia, Azerbaidjan, România, Serbia și Macedonia de Nord.

„Atât aici, în Bulgaria, cât și în întreaga Europă, oamenii resimt consecințele războiului Rusiei. Dar, datorită unor proiecte ca acesta, Europa va avea suficient gaz pentru iarnă”, a adăugat Ursula von der Leyen.

Conducta Interconector Grecia-Bulgaria (IGB) va transporta 1 miliard de metri cubi de gaz azer în Bulgaria.

Cu o capacitate inițială de 3 miliarde de metri cubi pe an și planuri de creștere ulterioară la 5 miliarde de metri cubi, gazoductul ar putea furniza gaze non-rusești către vecinii din Serbia, Macedonia de Nord, România și, mai departe, către Republica Moldova și Ucraina.

Conducta va transporta gazele din orașul Komotini, din nordul Greciei, până la Stara Zagora, în Bulgaria. IGB este legat de un alt gazoduct, parte a Coridorului sudic de gaze, care transportă gaz azer către Europa.

Vineri, operatorii de gaze din Bulgaria, România, Ungaria și Slovacia au propus să transporte prin rețelele lor o cantitate mai mare de gaze azere către Europa Centrală.

Conducta, în valoare de 240 de milioane de euro (235,18 milioane de dolari), este controlată de o societate mixtă deținută de compania energetică de stat bulgară BEH, compania elenă de gaze DEPA și compania italiană Edison.

sursa

Evgeni Plushenko, campionul mondial, susține genocidul și războiul: „Dacă vine înrolarea, fac antrenamentul cu plăcere”

Rusul Evgeni Plushenko, unul dintre cei mai mari patinatori din istorie, le transmite compatrioților să meargă cu capul sus și să se înroleze, dacă e necesar, pentru războiul din Ucraina. 

Evgeni Plushenko, foto: Imago

Evgeni Plushenko a revoluționat patinajul artistic mondial. Are în total 26 de medalii în competițiile majore, 4 dintre ele la Jocurile Olimpice (două de aur și două de argint). A fost campion mondial la individual în 3 rânduri.

„Este o perioadă grea. Iar dacă vine un ordin de încorporare, nu înseamnă că vei fi trimis pe front. Poate că ar fi corect dacă toată lumea, inclusiv eu, s-ar duce și s-ar pregăti pentru o posibilă situație viitoare.

Voi vorbi în numele meu: acum sunt acasă, în Novgoroska. Și dacă vine un ordin, nu voi alerga nicăieri. Voi trece cu plăcere prin antrenament. Trebuie să ne protejăm copiii și viitorul. Asta e poziția mea. Mi-aș dori ca toată lumea să audă”, a spus Plushenko, conform Libertatea

Winter Olympics 2014: 5 Things You Need to Know About Evgeni Plushenko -  ABC News

Ce caută Kim Kardashian și Kanye West în Armenia?!
Articolul anterior
Andra, dezvăluiri despre sarcină, pofte şi superstiţii
Articolul următor