Cum s-a schimbat viața tinerei de 20 de ani care arăta ca de 60!

Ecaterina Nejențevoi a reușit să învingă sindromul îmbătrânirii premature și să fie fericită. Femeia s-a măritat și a născut un băiețel.

separator

Ecaterina, în vârstă de 20 de ani, arăta ca o bunicuță de 60 de ani. Istoria ei ar fi putut deveni una tristă, despre un om care nu a avut noroc de la naștere. Medicii nu au înțeles de unde a apărut această boală genetică rar întâlnită. Ea era primul copil în familie. Când a fost adusă de la spital, bunica a observat că copilul arată ciudat. Au trecut câteva luni și fetiței au început să-i apară riduri. Tatăl, văzând ce se întâmplă cu fiica lui, a părăsit familia. Iar mama Katei s-a recăsătorit și a născut încă doi copii sănătoși.

După ce a vorbit despre boala ei la un post de televiziune, medicii i-au venit în ajutor. Aceștia i-au schimbat forma ochilor, a nasului și i-au întins pielea.

Ecaterina s-a căsătorit cu Denis, un bărbat în vârstă de 30 de ani, și a născut un băiat perfect sănătos.

“Soțului nu i-a fost niciodată rușine de cum arăt. El consideră că am un șarm aparte. Îmi place să comunic cu oamenii, poate de asta ei sunt atrași de mine. Boala mea nu progresează și mă simt foarte bine”, a spus femeia.

Sursa: www.kp.md

Christina Aguilera o copie pe Britney Spears. Află de ce
Articolul anterior
Poze curioase cu moldovence care îşi alăptează copiii
Articolul următor
Alte articole interesante