Cum se ceartă Michelle și Barack Obama!

Edward Klein, un scriitor american care a lansat cărți despre familia Kennedy și despre Hillary Clinton, scrie că președintele Statelor Unite și soția lui, Michelle Obama sunt în pragul despărțirii.

separator
Cum se ceartă Michelle și Barack Obama!

Nu este pentru prima dată când apar speculații cu privire la faptul că mariajul dintre Barack și Michelle Obama nu este perfect.

Iată câteva citate din publicația “Blood Feud”, scrisă de Edward Klein despre relațiile din familia Obama.

“Cu toate că nu se pune în discuție faptul că Barack Obama își iubește soția, relația lor este foarte tensionată. Michelle este cea care îi amintește de fiecare dată că ea este cea care a făcut cele mai mari sacrificii pentru păstrarea căsniciei”.

“În timpul primului mandat săreau foarte des unul la beregata celuilalt. Atunci au luat decizia de a folosi dormitoare separate, obicei pe care îl au și astăzi”.

“Ambii au fost de acord să primească consiliere de la un psiholog. Au refuzat însă să ia antidepresive pentru a reduce stresul și tensiunile din relația lor”.

“Michelle nu l-a iertat niciodată pe Barack Obama pentru că i-a dat funcția de Secretar de Stat lui Hillary Clinton. Michelle consideră că Hillary este incompetentă și pune în seama ei orice lucru rău care se întâmplă în această lume”.

“Când Barack și Michelle Obama se ceartă toată lumea din Casa Albă aude acest lucru și merg pe vârfuri pentru a nu-i deranja”.

Cum se ceartă Michelle și Barack Obama!

“Michelle este din cale afară de geloasă. Crede că Barack poate să fie un aventurier și este convinsă că toate starurile s-ar arunca la picioarele lui.”

“Barack este atât de sătul de crizele ei de gelozie încât o încurajează să ia zboruri separate atunci când pleacă în vacanță. Pur și simplu nu suportă să zboare distanțe lungi alături de ea”.

Sursa

Accident grav de autobuz în Italia: Cel puțin 18 morți și mai multe persoane rănite

Un accident teribil a avut loc, marți seară, în Italia. Un autobuz de pasageri a căzut de pe podul care leagă Veneția de Mestre.

S-a întâmplat în jurul orei 19:40, ora Italiei.

Autobuzul în care se aflau mai multe persoane ar fi plonjat de pe o porțiune înălțată de pe Via dell’Elettricità, sfârșind pe linia de cale ferată care trece pe lângă drum, conform rainews.it. 

După ce s-a izbit de pasarelă, autobuzul a luat foc. 

Accidentul s-a produs într-o zonă supraînălțată de pe via dell’Elettricità, autobuzul căzând de la o înălțime de 15 metri și ajungând pe calea ferată.

Trenurile dintre Mestre și Veneția au fost suspendate, în timp ce serviciile de urgență și Poliția au intervenit la fața locului pentru a gestiona consecințele acestui eveniment tragic.

Numeroase ambulanțe și vehicule ale pompierilor s-au deplasat la fața locului. 

Dinamica accidentului nu este deocamdată clară și nici nu se știe dacă a fost vorba de un autobuz turistic sau de un autocar. Nu este încă clar cum s-a produs accidentul și nici dacă a vehiculul implicat este un autocar turistic sau un autobuz. 

Conform ansa.it, cel puțin 40 de persoane sunt rănite.

Bilanțul provizoriu al accidentului în care a fost implicat autobuzul este de cel puțin 18 morți, 15 dintre aceștia fiind deja transferați la morgile spitalelor locale.

Un oraș din Japonia interzice mersul pe scările rulante. Care este motivul

Într-un oraș din Japonia a fost introdusă o ordonanță pentru a-i împiedica pe oameni să meargă pe scările rulante.

Ordinul a intrat în vigoare în Nagoya la 1 octombrie și interzice oamenilor să meargă pe scările rulante, în încercarea de a preveni accidente precum căzăturile, scrie Independent.

Deși în orașul de pe coasta Pacificului se obișnuiește ca oamenii să se oprească pe partea stângă a scărilor rulante și să păstreze partea dreaptă liberă pentru cei care se grăbesc, au existat cazuri în care mai multe persoane și-au pierdut echilibrul și i-au dezechilibrat și pe alții.

Chiar dacă s-au făcut încercări de promovare a practicii de a sta nemișcat pe scările rulante după persoanele în vârstă și-au exprimat îngrijorarea cu privire la posibile accidente sau căzături, acestea nu au dat niciun rezultat.

Peste 805 accidente care au avut loc pe scările rulante au fost catalogate ca fiind cauzate de „utilizarea necorespunzătoare a acestora” în 2018 și 2019, potrivit celor mai recente date ale Asociației japoneze a ascensoarelor, a relatat Japan Times.

În urma introducerii noii ordonanțe, primăria a difuzat, de asemenea, spoturi publicitare și afișe în principalele gări, în încercarea de a sensibiliza populația.

Nagoya nu este primul oraș care introduce o astfel de ordonanță. Și în orașul Saitama a fost aplicată o regulă similară în urmă cu doi ani, în octombrie 2021.

sursa

O femeie din Elveția a decedat şi 11 persoane au fost rănite într-un accident cu turiști în Antalya

O turistă elveţiană şi-a pierdut viaţa şi alte 11 persoane au fost rănite într-un accident rutier în sudul Turciei, transmite AFP, citând media din Turcia şi consulatul general al Elveţiei.

Potrivit agenţiei de stat Anadolu, citată de Agerpres, cei 11 răniţi sunt zece turişti elveţieni şi şoferul turc al microbuzului cu care se deplasau de la aeroportul din Antalya spre un hotel situat în districtul Manavgat, la circa o oră de mers cu maşina.

„O cetăţeană elveţiană a decedat în acest accident rutier”, a indicat viceconsulul general al Elveţiei în Turcia, Jérome Perrenoud-André, contactat de AFP. El nu a fost în măsură să confirme naţionalitatea răniţilor.

Potrivit imaginilor difuzate de media din Turcia, microbuzul a lovit un TIR staţionat pe un drum rapid care leagă Antalya de Alanya, două din principalele staţiuni de pe litoralul mediteranean turc, foarte apreciate de turiştii europeni.

Conform agenţiei Anadolu, femeia decedată era un medic în vârstă de aproximativ 40 de ani.

EXCLUSIV: Andreea Marin , mama lui Ionel Istrati?!!!
Articolul anterior
Uite cum arată iubita lui Boris Elțin junior!
Articolul următor