Cumătra lui Ion Paladi își schimbă silicoanele!

Vedeta, în vârstă de 43 de ani, vrea să-și „repare” bustul. Din cauza alăptatului, acesteia i s-a lăsat un sân. Cristina Spătar a suportat două intervenții chirurgicale în această zonă a corpului, iar acum medicul îi recomandă să-și mai facă una.

separator
video-ion-paladi-si-cristina-spatar-au-lansat-un-videoclip-nou

Vedeta a născut doi copii şi a alăptat, astfel că sânii ei s-au lăsat şi sunt prea distanţaţi. În plus, unul dintre aceştia este mai lăsat decât celălalt.

„Am auzit foarte des că la 10 ani se schimbă proteza la sâni şi că e bine să previi o situaţie neplăcută. Am alăptat mai mult cu sânul drept. De asta am sânul uşor mai lăsat. Ambii copii au supt de la el. Cred că nu sunt singura mămică căreia i s-a întâmplat chestia asta. La al doilea sân adormeau, în general amândoi copii, şi Aida, şi Albert”, a explicat Cristina în cadrul emisiunii realizată de Oana Turcu la Antena Stars.

Interpreta se gândește să-și schimbe silicoanele, să-și ridice bustul la loc, intervenție la care va fi supusă chiar luna viitoare, conform apropiaților ei, scrie wowbiz.ro.

media_145261250928046400

5 zodii care vor înșela în 2016!
Articolul anterior
Șocant! O interpretă din România a recunoscut că se droghează zilnic
Articolul următor
Alte articole interesante