Cumătra lui Ion Paladi își schimbă silicoanele!

Vedeta, în vârstă de 43 de ani, vrea să-și „repare” bustul. Din cauza alăptatului, acesteia i s-a lăsat un sân. Cristina Spătar a suportat două intervenții chirurgicale în această zonă a corpului, iar acum medicul îi recomandă să-și mai facă una.

separator
video-ion-paladi-si-cristina-spatar-au-lansat-un-videoclip-nou

Vedeta a născut doi copii şi a alăptat, astfel că sânii ei s-au lăsat şi sunt prea distanţaţi. În plus, unul dintre aceştia este mai lăsat decât celălalt.

„Am auzit foarte des că la 10 ani se schimbă proteza la sâni şi că e bine să previi o situaţie neplăcută. Am alăptat mai mult cu sânul drept. De asta am sânul uşor mai lăsat. Ambii copii au supt de la el. Cred că nu sunt singura mămică căreia i s-a întâmplat chestia asta. La al doilea sân adormeau, în general amândoi copii, şi Aida, şi Albert”, a explicat Cristina în cadrul emisiunii realizată de Oana Turcu la Antena Stars.

Interpreta se gândește să-și schimbe silicoanele, să-și ridice bustul la loc, intervenție la care va fi supusă chiar luna viitoare, conform apropiaților ei, scrie wowbiz.ro.

media_145261250928046400

Haos în întreaga lume din cauza Microsoft! O pană informatică uriaşă mondială a paralizat aeroporturi, bănci, magazine, burse și întreprinderi în întreaga lume

Microsoft a raportat o problemă semnificativă în serviciile de telecomunicații, care a impactat și aplicațiile Microsoft 365. Utilizatorii din întreaga lume au întâmpinat dificultăți în dimineața zilei de vineri. Au fost afectate aeroporturi, bănci, magazine, bursele de la Londra și din Dubai, posturi de televiziune, dar și lanțuri de magazine. În Statele Unite și Australia, mai multe companii aeriene și-au amânat zborurile.

De vină pentru avarie ar fi o defecțiune apărută la o firmă de securitate cibernetică, din cauza căreia ar fi căzut toată infrastructura Cloud a companiei Microsoft. Nu e un atac cibernetic, ci un program care practic s-a blocat. Soluția nu e complicată, tot ce trebuie să faceți este să reveniți la versiunea anterioară, un operator IT poate rezolva chestiunea relativ ușor.

Problemele extinse legate de stațiile de lucru Windows au impactat companii majore la nivel global. Utilizatorii din SUA, Marea Britanie, Australia, India, Germania, Spania și Noua Zeelandă raportează dificultăți.

Ryanair a anunțat că se confruntă cu întreruperi la nivel mondial din cauza unei defecțiuni IT și a problemelor legate de Microsoft.

Bursa de Valori din Londra a declarat că serviciul său de știri se confruntă cu „o problemă tehnică globală a unei terțe părți”, împiedicând publicarea știrilor pe site-ul său. Alte servicii ale companiei, inclusiv bursa în sine, continuă să funcționeze normal.

Putin se teme de dronele ucrainene. Reședința sa de vară, dotată cu noi sisteme de apărare aeriană

 Moscova a crescut discret măsurile de securitate în jurul reședinței de la țară a președintelui Vladimir Putin, undeva la nord de Moscova, scrie evz.ro.

Imaginile satelitare au dezvăluit că mai multe sisteme de apărare aeriană Pantsir-S1 au fost instalate în vecinătatea reședinței prezidențiale de pe Lacul Valdai din regiunea Novgorod.

Reședința de la Valdai ar putea fi o țintă de profil înalt, pentru că Putin petrece mult timp acolo pe timpul verii. Proprietatea se află într-un mare complex de vacanță guvernamental în parcul național Valdai. O peninsulă situată între două lacuri. Accesul la întregul complex este sever restricționat. Cele 40 de hectare de teren sunt înconjurate de apă pe trei părți.

Imaginile satelitare arată că sistemele Pantsir-S1 fabricate în Rusia au fost aduse în zonă între septembrie anul trecut și luna mai. Adică exact când Ucraina a devenit mai bună în utilizarea dronelor adânc în Rusia.

Val de decese în rândul turiștilor din Grecia

Turiștii străini încep să-și pună întrebări legate de siguranță, după creșterea numărului de decese în rândul celor ce vizitează Grecia. Situația pare ciudată, în condițiile în care localnicii nu par afectați, scrie evz.ro.

Experții în turism au identificat cauzele valului de decese în rândul vizitatorilor străini care aleg insulele grecești ca destinație. Ei au oferit o posibilă explicație pentru ceea ce se întâmplă.

Turiștii încep să ocolească Grecia

Până de curând, insulele grecești au reprezentat una dintre destinațiile de vacanță cele mai căutate. Turiștii din toată lumea alegeau să viziteze această țară și să se bucure de frumusețile ei. De câțiva ani, în rândul vizitatorilor străini se înregistrează un număr ridicat de decese, aparent fără nici o logică. În urmă cu câteva săptămâni, un cunoscut realizator de televiziune britanic, Michael Mosley, a fost găsit mort.

În acest context, punblicația greacă Ekathimerini a solicitat un punct de vedere unui alpinist, Miltos Zervas, editor al unei reviste locale de drumeții. Acesta crede că știe motivele pentru care turiștii străini mor pe capete în vacanțele petrecute în Grecia. El spune că aceștia vin nepregătiți deoarece agențiile de turism care vând excursii nu dau detalii despre ce îi așteaptă.

Miltos Zervas a arătat că pe mai multe insule grecești au fost amenajate trasee turistice destinate amatorilor, pentru a atrage mai mulți vizitatori. Turiștii sunt invitați să meargă în drumeție, să se bucure de aceste trasee, fără să fie avertizați cu privire la dificultățile pe care le vor întâmpina. Multe dintre aceste zone sunt de evitat pe perioada verii din cauza căldurii foarte mari, însă oamenii nu știu.

În ultimii doi ani, a arătat Zervas, au murit mai mulți turiști pe un traseu, E4, din sudul Cretei. Traseul nu poate fi străbătut în sezonul cald din cauza problemelor de sănătate pe care le implică un astfel de efort. Căldura îi epuizează pe turiștii îndrăzneți, spune el, fără să-și dea seama, iar la un moment dat ajung la capătul puterilor.

Turiștii sunt păcăliți de ofertele agențiilor

Lefteris Trikiriotis este de părere că autoritățile turistice din Grecia trebuie să elaboreze o strategie de comunicare. Este nevoie ca pe fiecare insulă să fie înființate puncte de informare pentru ca turiștii să știe pentru ce să se pregătească. Grecia are un relief în mare parte montan, iar insulele sunt muntoase, astfel că există trasee destul de dificile, chiar dacă nu la altitudine foarte mare.

Potrivit spuselor sale, o mare problemă este legată de pregătirea celor care activează în turism, care lipsește. Recomandările pentru vizitatori trebuie oferite de oameni pregătiți care știu despre ce este vorba, din cluburile locale de alpinism și de drumeții.

Potrivit oficialilor greci, factorul agravant în cazurile de decese în rândul turiștilor străini a fost căldura excesivă. De asemenea, o altă cauză este vârsta înaintată a turiștilor și pregătirea inadecvată.

5 zodii care vor înșela în 2016!
Articolul anterior
Șocant! O interpretă din România a recunoscut că se droghează zilnic
Articolul următor