Dana Borisova, șocată de ce i-a fost dat să vadă fiicei ei!

Prezentatoarea TV a rămas marcată de ce a văzut atât ea cât și fiica. Aceasta susține că o companie de construcție este vinovată de uciderea mai multor animale dintr-un Parc Zoologic din preajma casei în care locuiește.

separator
hyty

Dana povestește că, plimbându-se pe lângă această Grădină Zoologică, a văzut cum dintr-o mașină blindată au ieșit mai mulți mascați cu arme în mâini. La un moment dat s-au auzit sunete de împușcături.

Era evident că, în acel moment, inșii împușcau în animale. Drept urmare, în zilele următoare nu a mai văzut nici urme de animale. Iar în scurt timp a aflat că pe acel loc se planifică construcția unui bloc locativ. Vedeta este șocată de ce a văzut nu doar ea dar și fiica de doar 8 ani.

hfgytfy

Noi aberații de la Kremlin! Zaharova către Maia Sandu: ”Rusia a lăsat Moldova în frig și întuneric? Ea își sărăcește propriul popor”

Reprezentanta oficială a Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova, a criticat declarațiile șefei statului Maia Sandu precum că Rusia a lăsat țara în frig și întuneric. „Cine i-a lăsat pe moldoveni în această situație? Rusia? După ce atâția ani a ajutat țara, a primit moldovenii aici, le-a dat de lucru, toți 30 de ani. Sandu, cetățean a României, nu știe aceasta? Ea ce a făcut pentru poporul său?”, a întrebat Zaharova.

„După scurgerile din discuțiile unor oficiale, au decis să mai dilueze scandalul, iar președinta, care este cetățeană a României, a dat vina, era și evident, pentru toate pe Rusia. „A lăsat cetățenii în întuneric și în frig” – cine i-a lăsat pe moldoveni în această situație? Rusia? După ce atâția ani a ajutat țara, a primit moldovenii aici, le-a dat de lucru, toți 30 de ani. Sandu, cetățean a României, nu știe aceasta? Ea ce a făcut pentru poporul său? Nu e o întrebare retorică!

Ce face actuala conducere, cu cetățenia altui stat, în afară de distrugeri și aducerea oamenilor în fața unei catastrofe?!

Nu se va prinde politica antirusească, poate peste mulți ani, cu alte generații crescute pe rețele de socializare, dar nu acum, când oamenii țin minte cum noi împreună ne-am ajutat, poporul știe și ține minte și nu va uita cum și cât Rusia a ajutat Moldova.

Conducerea actuală a Moldovei pur și simplu le încurcă oamenilor să trăiască și merge spre subminarea și pierderea suveranității Republicii Moldova și sărăcirea cetățenilor ei.

Voi faceți toate acestea ca să fie pe plac Statelor Unite ale Americii? Ei vă vor uita și vă vor trăda, nu sunteți primii, nici ultimii. Își vor șterge picioarele și vă vor arunca”, a declarat aceasta.

sursa: www.unimedia.info

NATO dă asigurări țărilor vecine cu Rusia care se tem de instabilitate

Miniștrii de externe din statele membre ale Alianței Nord-Atlantice au încercat miercuri să dea asigurări țărilor fragile din vecinătatea Rusiei care se tem că ar putea fi destabilizate de această țară, prin continuarea războiului din Ucraina, reducerea livrărilor de energie și creșterea prețurilor, relatează agenția Reuters citată de moldova.europalibera.org.

Accentul celei de-a doua zile a reuniunii miniștrilor de externe NATO a fost pus pe regiunea Balcanilor de Vest, în special pe Bosnia-Herțegovina, și pe două foste republici sovietice, Republica Moldova și Georgia, care au amândouă regiuni separatiste unde se află trupe rusești.

„Mesajul e clar: că toți aliații NATO sunt conștienți că ‘bestia’ vrea să controleze și Balcanii de Vest, iar noi trebuie – prin sprijin practic, livrabil – să ajutăm aceste țări să supraviețuiască”, a declarat agenției Reuters șeful diplomației estoniene Urmas Reinsalu la terminarea reuniunii NATO de la București.

„Sigur însă că punctul central de gravitate pentru aceste țări, pentru Moldova, pentru Georgia, e deznodământul acestui război. E o chestiune de importanță existențială pentru integritatea lor teritorială, pentru dreptul lor de a alege cum vor să trăiască”.

Aliații NATO au promis miercuri să ajute Moldova, Georgia și Bosnia Herțegovina contra presiunilor exercitate de Rusia, au spus secretarul general al Alianței și miniștrii de externe din statele membre.

„Dacă a fost o lecție de învățat de la Ucraina e aceea că trebuie să îi sprijinim acum”, a spus Stoltenberg la o conferință de presă.

„Sunt afectați de influența rusă în mod diferit, dar mai bine îi sprijinim acum, decât să vedem evoluții care o iau în direcția cu totul greșită, așa cum am văzut cu invazia Ucrainei la începutul acestui an.

Reuters notează că Jens Stoltenberg nu a dat detalii despre cum anume ar trebui să arate acest prijin.

Legat de Bosnia, el a spus: „Cred că pentru a rezista încercărilor rusești de a se amesteca, unul din cele mai bune lucruri care se pot face acum e formarea rapidă a unui guvern după alegeri”.

Bosnia trece prin cea mai gravă criză politică de la terminarea războaielor din Balcani de la începutul anilor 1990, cu sîrbii bosniaci sfidând instituțiile statului ca parte a încercărilor lor îndelungate de a se separa, încurajați de sprijinul cel puțin tacit al Rusiei.

„Interpuși ai Rusiei”

Liderii europeni, continuă Reuters, se tem că aceste țări din sudul și estul continentului ar putea să-și piardă răbdarea tot așteptând să fie primite în Uniunea Europeană și NATO, ceea ce le face vulnerabile la instabilitate și la încercările Rusiei și ale Chinei de a-și spori influența.

Șefa diplomației bosniace Bisera Turkovici, invitată la reuniunea miniștrilor de externe NATO de la București, s-a declarat îngrijorată de intențiile Rusiei în Bosnia-Herțegovina, și spune că în guvernul de la Sarajevo există interpuși ai Rusiei, iar diviziunile din țară sunt adânci.

Săptămâna trecută, autoritățile din Moldova au avertizat populația țării să se pregătească pentru o iarnă asupră în condițiile unei crize acute de energie, despre care Reuters susține că riscă să genereze nemulțumiri populare.

Moldova se confruntă și cu un conflict separatist nerezolvat de 30 de ani, continuă agenția citată, care reamintește de existența pacificatorilor ruși în Transmistria.

În Georgia, separatiști sprijiniți de ruși controlează două regiuni separatiste – Abhazia și Osetia de sud. În 2008, Rusia a invadat Georgia pentru a-i apăra pe separatiști de ceea ce a spus atunci că e o amenințare din partea guvernului de la Tbilisi, relatează agenția Reuters.

Explozie la ambasada Ucrainei din Madrid. O bombă a fost ascunsă într-o scrisoare

O explozie a avut loc la ambasada Ucrainei din Madrid, iar un angajat care se ocupa de corespondență a fost rănit, a declarat miercuri Ministerul de Interne spaniol, scrie presa română.

Police outside the Ukrainian embassy following the blast.

Potrivit TeleMadrid, explozia s-a produs când angajatul a deschis un plic care conținea un dispozitiv exploziv.

Plicul conținea un mic dispozitiv exploziv artizanal, au spus surse din poliție. Scrisoarea era adresată ambasadorului, dar nu a fost trecută prin scanner.

Angajatul a fost rănit ușor și este tratat la spital, în timp ce polițiștii fac cercetări, a precizat ministerul de interne, potrivit CNN.

Ambasada Ucrainei este situată în Hortaleza din nord-estul Madridului.

The embassy is located in north-east Madrid.

O tânără a decedat, înghețată în camera de crioterapie!
Articolul anterior
5 trucuri pentru un look prețios!
Articolul următor