Dani Otil a apelat la serviciile a 3 prostituate!

Prezentatorul TV a recunoscut că a apelat la serviciile unor prostituate din Amsterdam. Doar că totul a fost dat peste cap de un subiect total neașteptat.

separator

„Eram într-o altă ţară şi am apelat la serviciile unor fete să ne distreze. E legal în alte ţări, orice bărbat merge, înainte sau după căsătorie. Eram într-un loc superb, o combinaţie foarte draguţă. Un sfert de oră trebuie să şi vorbeşti, pe banii tăi, nu ştiu de ce. Şi cineva de la masă a venit cu ideea, după ce s-a uitat la tv, să vorbim despre albinuţe. Ce crezi, una din fete citise 3 cărţi despre albine şi s-a dus dracu’ seara noastră. S-au certat ele cu domnul că cică, ce a zis doamna olandeză, dacă aduci mai multe albine din ţări diferite si le aduci în același loc, nu vorbesc aceeaşi limbă. Cică trebuie să le aduci translator. Eu adun de pe tot globul. Aşa că am băut o sticlă de ceva şi am plecat să ne culcăm. Doamne ajuta albinuţele, ne-au ţinut departe de rele”, a mărturisit Dani Oţil.

sursa

Zelenski se aşteaptă ca refugiaţii ucraineni să se întoarcă acasă după încheierea războiului

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marţi, la Berlin, că se aşteaptă ca refugiaţii ucraineni să se întoarcă în ţară, dar numai după ce războiul s-a încheiat, relatează dpa, potrivit stiripesurse.ro.

Nu are sens să încerci să-i motivezi pe ucraineni cu sloganuri sau campanii să se întoarcă acum în ţară, a mai spus Zelenski.

Preşedintele ucrainean a făcut aceste declaraţii în cadrul unei conferinţe de presă comune cu cancelarul german Olaf Scholz marţi la Berlin, unde s-a aflat în vizită pentru deschiderea unei conferinţe internaţionale privind reconstrucţia Ucrainei.

“Nu există nicio îndoială că reconstrucţia generală va avea loc abia după război”, a mai spus el.

Liderul ucrainean a afirmat de asemenea că va fi mult entuziasm în rândul ucrainenilor care au fugit în străinătate să se întoarcă şi să reconstruiască ţara în momentul în care va fi pace.

Vor fi multe locuri de muncă odată ce se va întâmpla asta, a mai spus Zelenski, subliniind că există deja o cerere mare în Ucraina de muncitori calificaţi.

Ucraina deschide ușa pentru Rusia la următorul summit de pace. Reuniunirea, solicitată de Kiev

Cu doar câteva zile înainte de conferința privind pacea în Ucraina, programată fără participarea Rusiei, Kievul a anunțat marți că examinează posibilitatea de a invita Moscova la un summit viitor, cu scopul de a prezenta un plan de pace aprobat de comunitatea internațională, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Intenţionăm să pregătim împreună planul comun care va fi susţinut de toate ţările responsabile. Şi luăm în considerare posibilitatea, în cursul celui de-al doilea summit, de a invita un reprezentant al Rusiei şi de a prezenta împreună acest plan comun„, a declarat presei europene Andri Iermak, şeful administraţiei prezidenţiale ucrainene.  

Pentru al doilea summit, vom lucra cu toţi colegii, cu toate ţările care doresc să participe”, a subliniat Iermak prin videoconferinţă de la Berlin.

Moscova a refuzat să participe la summitul din acest weekend, găzduit de Elveția. Ucraina dorește să obțină rezultate concrete pentru a le prezenta la cel de-al doilea summit. 

Experiența proastă” a negocierilor anterioare cu Moscova, înainte de invadarea totală a Ucrainei de către Rusia în februarie 2022, arată că este necesar un sprijin larg, bazat pe dreptul internațional, pentru a pune capăt războiului, a explicat Iermak. El a adăugat că un plan susținut de „100 sau mai multe țări” va fi „un plan real foarte greu de contestat”, a spus el.  

Sâmbătă și duminică, lideri din întreaga lume se vor întâlni în Elveția cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski pentru un summit considerat un „prim pas” către pace în Ucraina, dar fără participarea Rusiei sau Chinei. Conferința va avea loc în complexul hotelier Burgenstock, imediat după reuniunea G7 din sudul Italiei, la care va participa și Zelenski.   

Liderii G7 speră să ajungă la un acord privind utilizarea dobânzilor din activele rusești înghețate pentru a ajuta Ucraina, ținta unei ofensive ruse din februarie 2022. 

Ulterior, Zelenski se va alătura în Elveția reprezentanților a peste 90 de state și organizații, inclusiv președintele francez Emmanuel Macron, vicepreședinta americană Kamala Harris și cancelarul german Olaf Scholz. Aproximativ jumătate dintre liderii prezenți vor fi europeni. 

Summitul, solicitat de Kiev, are ca obiectiv „inspirarea unui viitor proces de pace„, deși rezultatul întâlnirii rămâne incert. 

Gigantul bananier Chiquita, responsabil pentru finanțarea unui grup terorist

Un juriu federal din Florida a decis marți că Chiquita, conglomeratul bananier cu sediul în Florida, trebuie să plătească 38,3 milioane de dolari către 16 membri ai familiilor unor persoane ucise de un grup paramilitar violent de dreapta finanțat de companie în timpul războiului civil din Columbia, scrie adevarul.ro.

În ceea ce a fost catalogată drept „o decizie istorică”, hotărârea consideră Chiquita responsabilă pentru legăturile sale financiare cu AUC, care a fost desemnată organizație teroristă de către guvernul SUA, scrie Newsweek citat de adevarul.ro.

„Acest verdict trimite un mesaj puternic corporațiilor de pretutindeni: profitul obținut din încălcări ale drepturilor omului nu va rămâne nepedepsit. Aceste familii, victimizate de grupuri armate și corporații, și-au afirmat puterea și au prevalat în procesul judiciar”, a declarat Marco Simons, unul dintre avocații reclamanților, într-un comunicat de presă transmis marți, 11 iunie 2024.

Potrivit sursei citate, în timpul procesului, judecătorul Kenneth Marra și cei 10 jurați au ascultat mărturii ale fermierilor, ale oficialilor Chiquita și ale unor foști lideri AUC.

Documentele judiciare arată că Chiquita a plătit aproximativ 1,7 milioane de dolari către AUC între 1997 și 2004, despre care avocații companiei au declarat că au fost plăți menite să protejeze angajații și operațiunile sale de prejudicii.

În ciuda acestor afirmații, juriul a decis că Chiquita nu a acționat așa cum ar fi făcut-o o afacere rezonabilă în aceste circumstanțe, considerând compania responsabilă pentru acțiunile grupului paramilitar, inclusiv omucideri, răpiri, extorcare, tortură și dispariții forțate în timpul conflictului civil columbian.

Furnizând peste 1,7 milioane de dolari sub formă de finanțare ilegală către AUC din 1997 până în 2004, Chiquita a contribuit la suferințe și pierderi de nedescris în regiunile columbiene Urabá și Magdalena, inclusiv la uciderea brutală a civililor nevinovați”, au susținut reclamanții.

Președintele columbian Gustavo Petro a întrebat de ce nu au fost pronunțate hotărâri similare în țara sa. „De ce justiția americană a putut stabili că Chiquita Brands a finanțat paramilitarismul în Urabá, dar justiția columbiană nu a putut?”, a declarat liderul de stânga într-o postare pe X, cunoscut anterior sub numele de Twitter.

Într-o declarație trimisă publicației Newsweek, Chiquita a declarat că intenționează să facă apel la verdictul juriului.

„Situația din Columbia a fost tragică pentru atât de mulți, inclusiv pentru cei direct afectați de violențele de acolo, iar gândurile noastre rămân alături de ei și de familiile lor. Cu toate acestea, acest lucru nu schimbă convingerea noastră că nu există niciun temei legal pentru aceste afirmații”, a precizat compania. 

Verdictul a fost pronunțat în urma unui proces de șase săptămâni și a două zile de deliberări. Cazul care durează de ani de zile, intentat inițial în iulie 2007, a fost combinat cu alte câteva procese.

25 de ilustrații care demonstrează că dragostea e formată din lucruri mărunte!
Articolul anterior
5 rochii sexy pentru miresele îndrăznețe!
Articolul următor