De ce Michael Jackson și-a schimbat culoarea pielii

La aproape şase ani de la moartea lui Michael Jackson, a ieşit la iveală motivul incredibil pentru care artistul a decis să-şi schimbe culoarea pielii. Totul a fost dezvăluit într-o carte publicată de un partener de afaceri al ultimului manager al acestuia.

separator

Frank DiLeo a fost alături de Michael Jackson atât în anii ’80, dar şi în ultimele luni de viaţă ale artistului, el fiindu-i manager, fapt pentru care a cunoscut printre cele mai ascunse secrete ale starului pop.

Mark Lamica, un partener de afaceri de-al lui Frank DiLeo, i-a publicat o biografie în care a dezvăluit detalii „picante” despre starul pop.

El vorbeşte în cartea respectivă despre numeroasele operaţii estetice, dar şi despre procesul de schimbare a culorii pielii lui Michael Jackson:”Frank mi-a spus că Michael i-a povestit că a vrut dinadins să se opereze deoarece nu suporta să-şi vadă chipul care îi aducea aminte de tatăl său de fiecare dată când se privea în oglindă. În acelaşi timp, Frank i-a recomandat să înceteze să-şi mai schimbe înfăţişarea, pentru că devenea de nerecunoscut pentru fani, însă a refuzat vehement.”, a dezvăluit autorul biografiei.

Frank DiLeo a precizat, de asemenea, că regele muzicii pop i-a spus că trebuie să-şi schimbe înfăţişarea cu orice preț deoarece încă îşi vede în oglindă tatăl care l-a abuzat în nenumărate rânduri.

Sursa

Acnee la 7 ani. Creşte incidenţa în rândul copiilor mici
Articolul anterior
De câte ori e bine să ne spălăm părul
Articolul următor
Alte articole interesante